Sip not working after enabling authentication = "internal_hashed"

Hello,

jitsi and jigasi are working fine after installation (Self-Hosting Guide - Debian/Ubuntu server · Jitsi Meet Handbook)

but after enabling Secure Domain (Secure Domain setup · Jitsi Meet Handbook) SIP dialout is not working any more.

I do not now which user passed must be used for:

org.jitsi.jigasi.xmpp.acc.USER_ID=SOME_USER@SOME_DOMAIN
org.jitsi.jigasi.xmpp.acc.PASS=SOME_PASS
org.jitsi.jigasi.xmpp.acc.ANONYMOUS_AUTH=false

thanks for any hints

2021-03-26 08:50:21.982 SCHWERWIEGEND: [72] impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.connectAndLogin().1003 Failed to connect to XMPP service
org.jivesoftware.smack.SmackException$SecurityRequiredByClientException: SSL/TLS required by client but not supported by server
at org.jivesoftware.smack.AbstractXMPPConnection.connect(AbstractXMPPConnection.java:390)
at net.java.sip.communicator.impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.connectAndLogin(ProtocolProviderServiceJabberImpl.java:1309)
at net.java.sip.communicator.impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.connectAndLogin(ProtocolProviderServiceJabberImpl.java:970)
at net.java.sip.communicator.impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.initializeConnectAndLogin(ProtocolProviderServiceJabberImpl.java:795)
at net.java.sip.communicator.impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.register(ProtocolProviderServiceJabberImpl.java:500)
at org.jitsi.jigasi.util.RegisterThread.run(RegisterThread.java:59)
2021-03-26 08:50:21.987 SCHWERWIEGEND: [72] org.jitsi.jigasi.JvbConference.registrationStateChanged().688 [ctx=16167450217431676644969] XMPP Connection failed.
2021-03-26 08:50:21.988 WARNUNG: [72] org.jitsi.jigasi.JvbConference.leaveConferenceRoom().1115 [ctx=16167450217431676644969] MUC room is null
2021-03-26 08:50:26.777 SCHWERWIEGEND: [61] org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator.processIQ().589 Error processing RayoIq
java.lang.Exception: Fail to join muc!
at org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator$WaitToJoinRoom.waitToJoinRoom(CallControlMucActivator.java:688)
at org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator$DialIqHandler.setDialResponseAndRegisterHangUpHandler(CallControlMucActivator.java:621)
at org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator$DialIqHandler.processIQ(CallControlMucActivator.java:578)
at org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator$DialIqHandler.processIQ(CallControlMucActivator.java:556)
at org.jitsi.jigasi.xmpp.CallControlMucActivator$RayoIqHandler.handleIQRequest(CallControlMucActivator.java:741)
at org.jivesoftware.smack.AbstractXMPPConnection$4.run(AbstractXMPPConnection.java:1188)
at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1128)
at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:628)
at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:834)

Try adding org.jitsi.jigasi.xmpp.acc.ALLOW_NON_SECURE=true

thanks, now its working

just for documentation as its writen nowhere

as SOME_USER@SOME_DOMAIN i’ve used a user which was added with:

prosodyctl register SOME_USER SOME_DOMAIN SOME_PASS