[sip-comm] problems with audio


#1

Hello.

I am using sip-communicator to make calls to cellular phones throught
a sip voip provider. When I make a call the cellular rings and I can
connect, but there is no audio transmission. But if I use OnDO Sip
Server from Brekeke as the server to which I connect with sip-comm
(configuring to perform upper registration on the provider) everything
goes ok and the sounds is transmitted.
Now, I am testing it with asterisk and I have the same problem.

Do you know which is the problem?

Thank you very much.

Regards.

···

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@sip-communicator.dev.java.net


#2

There is problem with asterisk. I think it is something with STUN and sending the media to the other point. Soon it will be tested and the problem will be solved.

···

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@sip-communicator.dev.java.net


#3

Hello Damian,

When I connect directly with the provider I have the same problem. The
provider has a stun server, I have configured it on sip-communicator
and it doesn't work. But with OnDO Sip Server from Brekeke everything
goes ok.

···

There is problem with asterisk. I think it is something with STUN and
sending the media to the other point. Soon it will be tested and the
problem will be solved.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:
users-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail:
users-help@sip-communicator.dev.java.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@sip-communicator.dev.java.net