[sip-comm] new user "run" problem


#1

I'm looking for suggestions. When, in eclipse, I run as ant build the target "run", the communicator window opens, and I am able to place a call (although the audio doesn't work). The console shows the following:

Buildfile: C:\Documents and Settings\Carl Hagenmaier\My Documents\monstarap\sip-communicator\build.xml
-deploy-os-specific-bundles:
run:
[java] Welcome to Felix.
[java] =================
[java] IOException in readRegistry: java.io.EOFException
[java] 08:09:23.937 INFO: impl.protocol.zeroconf.ZeroconfActivator.start().74 Zeroconf protocol implementation [STARTED].

I suspect that this error may be the cause of the audio problems. Any suggestions what I should be looking at.

···

--
Carl Hagenmaier


#2

Hey Carl,

The IOException is normal and completely harmless, so don't worry about
it. It is certainly not to blame for your audio problems (more to come
on that in the other thread).

Cheers
Emil

Carl Hagenmaier написа:

···

I'm looking for suggestions. When, in eclipse, I run as ant build the
target "run", the communicator window opens, and I am able to place a
call (although the audio doesn't work). The console shows the following:

Buildfile: _C:\Documents and Settings\Carl Hagenmaier\My
Documents\monstarap\sip-communicator\build.xml_
-deploy-os-specific-bundles:
run:
[_java_] Welcome to Felix.
[_java_] =================
[_java_] _IOException_ in readRegistry: _java.io.EOFException_
[_java_] 08:09:23.937 INFO:
impl.protocol.zeroconf.ZeroconfActivator.start().74 Zeroconf protocol
implementation [STARTED].

I suspect that this error may be the cause of the audio problems. Any
suggestions what I should be looking at.

--
Carl Hagenmaier

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@sip-communicator.dev.java.net