[sip-comm-dev] video stops audio


#1

Hi,

with a recent version of SC Win on both sides, as soon the the video
button is pressed, the audio stops.

Same if under options, codecs is selected, the video self-view turns
on and the audio stops.

Is this a known problem?

The audio conversation was in SIP and using ZRTP with lock closed
and SAS displayed.

One side was XP, the other Vista. This happened no matter which
end started the video camera.

Regards, Earl

···

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: dev-help@sip-communicator.dev.java.net


#2

hi,

as I tested on my windows I cannot reproduce it, neither in call and neither
with opening the media configuration. What is the version you are testing
with? Is it reproducible every time?

Thanks
damencho

···

On Sun, Jan 17, 2010 at 5:19 PM, Earl <Earl.L@online.fr> wrote:

Hi,

with a recent version of SC Win on both sides, as soon the the video
button is pressed, the audio stops.

Same if under options, codecs is selected, the video self-view turns
on and the audio stops.

Is this a known problem?

The audio conversation was in SIP and using ZRTP with lock closed
and SAS displayed.

One side was XP, the other Vista. This happened no matter which
end started the video camera.

Regards, Earl

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@sip-communicator.dev.java.net
For additional commands, e-mail: dev-help@sip-communicator.dev.java.net