[sip-comm-dev] SC Applet alpha 3


#1

Hi everyone!!
I have done the applet wiht the patch that Sebastian provide us for the
alpha 2 version. And it runs.
I have decided to implement the applet with the alpha 3 version, I have
change all the code that starts felix, and I have used all the new commands
and properties...
apparently the program compile well, but when I open the applet with a
browser, I have no errors in the java console... but when I have a look to
the cache folder, I found that I only have a folder whose name is bundle0,
but it is empty.
It's like bundles don't run...
I don't know if the problem is in the way I start felix, (the configmap has
all the bundles) or that I have problems with the gui...
Can anybody help me??
Thanks!!
Regards
Marta


#2

Hi!!
I still have the same problem... any idea please??
Thanks
Regards
Marta

ยทยทยท

2009/6/16 Marta Luna Serrano <martalun@gmail.com>

Hi everyone!!
I have done the applet wiht the patch that Sebastian provide us for the
alpha 2 version. And it runs.
I have decided to implement the applet with the alpha 3 version, I have
change all the code that starts felix, and I have used all the new commands
and properties...
apparently the program compile well, but when I open the applet with a
browser, I have no errors in the java console... but when I have a look to
the cache folder, I found that I only have a folder whose name is bundle0,
but it is empty.
It's like bundles don't run...
I don't know if the problem is in the way I start felix, (the configmap has
all the bundles) or that I have problems with the gui...
Can anybody help me??
Thanks!!
Regards
Marta