[sip-comm-dev] Fw: ISSUE: Trying to add a Yahoo! account that include underscore "_" generates an error


#1

Hi, when trying to add my main account in Yahoo! is "eric_espino" (without the quotes) SIP Communicator displays message box with the following text:

"Connection failed for the following account: User name: "eric_espino", Server name: yahoo.com. Please check your network connection or contact your network administrator for more information "

I have tried with another Yahoo! account "ejespinom" an no problem at all, SIP Communicator connects without problem.
  a.. Your operating system : Windows XP SP2 (the same happen in Windows Vista)
  b.. The release and/or revision of SIP Communicator : 1.0-alpha3-nightly.build.1516 (the same happens with the previous 3 releases)
  c.. The compiler and JVM you built and run SIP Communicator with : JRE v1.6.0_07
  d.. Any private modifications you made to your SIP Communicator : None
  e.. SIP Communicator logs or console output : Sorry, need more instructions here.
  f.. Ethereal / tcpdump binary capture traces : Sorry, need more instructions here.
  g.. Anything else that could possibly be relevant. Err on the side of too much information, rather than too little : my account without "_" connects right away.
I have works with QuteCom but Ilike more SIP Comunicator. QuteCom use my Yahoo! account eric_espino@yahoo.com without any problem.

Regards,

Eric Espino


#2

Hi Eric, all,

I just tried to log in with my yahoo account which also contains some
underscores and I didn't face any problem. Maybe your problem is elsewhere.
Your log may help a lot to understand what happened. On Vista you can find
it in "C:\Users\YOUR_LOGIN\AppData\Roaming\SIP Communicator\log".

Hope that helps,

Ben

···

2008/11/19 Eric Espino <eric.espino@hotmail.com>

  Hi, when trying to add my main account in Yahoo! is "eric_espino"
(without the quotes) SIP Communicator displays message box with the
following text:

"Connection failed for the following account: User name: "eric_espino",
Server name: yahoo.com. Please check your network connection or contact
your network administrator for more information "

I have tried with another Yahoo! account "ejespinom" an no problem at all,
SIP Communicator connects without problem.

   - Your operating system : Windows XP SP2 (the same happen in Windows
   Vista)
   - The release and/or revision of SIP Communicator
   : 1.0-alpha3-nightly.build.1516 (the same happens with the previous 3
   releases)
   - The compiler and JVM you built and run SIP Communicator with : JRE
   v1.6.0_07
   - Any private modifications you made to your SIP Communicator : None
   - SIP Communicator logs or console output : Sorry, need more
   instructions here.
   - Ethereal / tcpdump binary capture traces : Sorry, need more
   instructions here.
   - Anything else that could possibly be relevant. Err on the side of too
   much information, rather than too little : my account without "_" connects
   right away.

I have works with QuteCom but Ilike more SIP Comunicator. QuteCom use my
Yahoo! account eric_espino@yahoo.com without any problem.

Regards,

Eric Espino