Recording stopped (recording starts but after 3 minutes it stops automatically)

good afternoon, install a jitsi and jibri server on top of a vmware hypervisor. When I try to record, with two users in the room, it starts but after 2 minutes it stops by itself.

The recording file that it generates is corrupt.

I give you the software versions that I am using:

Servidor Jibri
jibri 8.0-93-g51fe7a2-1
google-chrome-stable 92.0.4515.107-1
chromedriver 92.0.4515.107
openjdk 1.8.0_292
ffmpeg 4.1.6-1~deb10u1

Servidor Jitsi
jitsi-meet 2.0.5963-1
jitsi-meet-prosody 1.0.5056-1
jitsi-meet-turnserver 1.0.5056-1
jitsi-meet-web 1.0.5056-1
jitsi-meet-web-config 1.0.5056-1
jitsi-videobridge2 2.1-508-gb24f756c-1
jicofo 1.0-756-1
prosody 0.11.2-1+deb10u2

attached the logs of jicofo and jibriffmpeg.0.txt (7.7 KB)
browser.0.txt (1.2 MB)
jicofo.log (34.5 KB)
log.0.txt (16.0 KB)

Welcome tot he forum.

What are the specs of your Jibri server?

@Freddie , I have 1 CPU and 2 GB of RAM.

That’s an absolute NO-NO. You need about 4 CPU/8GB for Jibri. And you can confirm this is your problem by running htop then checking; when you activate recording you’ll see ffmpeg quickly devour the memory on your server in a few secs.

@Freddie, now it seemed that it was recording, but when I put stop recording, it gave me an error in the jicofo
SEVERE: [244] JibriSession.lambda $ stop $ 1 # 383: Error sending stop iq: org.jivesoftware.smack.SmackException $ NoResponseException: No response received within reply timeout. Timeout was 15000ms (~ 15s). Waited for response using: IQReplyFilter: iqAndIdFilter (AndFilter: (OrFilter: (IQTypeFilter: type = error, IQTypeFilter: type = result), StanzaIdFilter: id = zZr8l-2645)),: fromFilter (OrFilter: (FromMatchesyFilter: (FromMatchesFilter). jitsi.riu.edu.ar/jibri-nickname)).
and the recording was truncated.

Attached log of jicofo and jibri

Attached log of jicofo and jibrijicofo.log (25.7 KB)
log.0.txt (55.9 KB)

Like I said, you need better specs to run Jibri.

@Freddie, I forgot to clarify that the last error I got is with 6 CPU and 10 Gb of RAM

Check the memory usage while recording

I am connected by ssh to the server and it consumes 8 GB of 10 GB allocated at the time of recording. causing the server to slow down.

but @Freddie told me that with at least 4 CPUs and 8GB of RAM it had to work. I put 6 CPU and 10 GB on the Jibri server. For it to work I have to give it more resources ???

VMware CPU is not the same as a dedicated CPU

You’re also running Chrome 92. Try downgrading to an earlier version. Take a look at this thread - [ALERT] Beware of Chrome 92! :no_entry_sign: