Problems after Quick Instalation Guide

meet
#1

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

0 Likes

#2

Your jicofo is not working, at least what I see in the logs. The last messages are about shutting down …

0 Likes

#3

Wow thanks for the quick response, how can i’ve ran:
service jicofo start
And tried again, but no luck, what can i do to know why it´s closing and solve?
I´ve literaly follow all the steps in the guide and performed nothing more

Kind regards

0 Likes

#4

Did you follow quick install guide?

Check the javascript console errors, what do they say?

Check jicofo logs after starting it, do you see errors?

0 Likes

#5

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

0 Likes

#6

Which is the prosody version you use? dpkg -l | grep prosody.
You are using stable right?
Check prosody logs for errors in /var/log/prosody/prosody.log and /var/log/prosody/prosody.error.

0 Likes

#7

You changed the port of the web, but you haven’t change it for the bosh connection:
bosh: '//jitsi.mcvillano.me/http-bind',
Make it
bosh: '//jitsi.mcvillano.me:4443/http-bind',
This is in config.js.

1 Like

Open ports NAT
#8

just change it like this in /etc/jitsi/meet/jitsi.mcvillano.me-config.js but no luck. You can see it in the webpage, still alive.

Also i´m providing prosody logs, i’ve realised that they have some errors
pastebin.(add .com here)/raw/G4jvY1Ha prosody logs

Both jvb.log and jicofo.log seems normal now, withh all info and 1 or two warnings but no error

0 Likes

#9

Sorry i´ve didn´t read this

jitsi-meet-prosody 1.0.3322-1 all Prosody configuration for Jitsi Meet
prosody 0.10.0-1build1 amd64 Lightweight Jabber/XMPP server

This is the version of prosody

I´m using jitsi meet unstable, the behaviou was exactly the same in stable so i switched yesterday just to try

0 Likes

#10

I can also give you access to the server by SSH :joy::joy::joy::joy::cry::cry::cry:
I feel like an idiot

0 Likes

#11

You have put wrong port in your config.js.

0 Likes

#12

I´ve tryed to correct this but i don’t know what to change, I´m pasting the full config maybe you can point me where and what i should change

Many thanks for al the help

pastebin.(i can´t post links so .com here)/raw/HUY2KdGb

0 Likes

#13

You have bosh: '//jitsi.mcvillano.me:4433/http-bind',
which should be bosh: '//jitsi.mcvillano.me:4443/http-bind',

0 Likes

#14

I´m stupid and you’re the boss jejejejeje It´s working now it was a misstypo
Although i think would be very usefull to add that step to the Quick guide for the people
who want to change the port.

MANY MANY MANY THANKS!!!

0 Likes