Nginx error, can't connect to jitsi for time being

Everything was working just fine, but suddenly someone happened to have stuck in our desktop app and couldn’t connect to jitsi server at all. but after some time it solved normally. we took a look at our nginx logs and found :-

access.log :

42.0.6.235 - - [19/Mar/2021:06:27:21 -0700] "GET /pwa-worker.js HTTP/1.1" 200 3358 "https://mydomain.com/room4476" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
42.0.6.235 - - [19/Mar/2021:06:27:21 -0700] "GET /static/offline.html HTTP/1.1" 200 1282 "https://mydomain.com/pwa-worker.js" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
103.76.45.144 - - [19/Mar/2021:06:27:21 -0700] "POST /http-bind?room=room6550 HTTP/1.1" 200 338 "https://mydomain.com/room6550" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
202.58.108.38 - - [19/Mar/2021:06:27:21 -0700] "POST /http-bind?room=room4476 HTTP/1.1" 200 148 "https://mydomain.com/room4476" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
202.58.108.38 - - [19/Mar/2021:06:27:21 -0700] "POST /http-bind?room=room4476 HTTP/1.1" 200 526 "https://mydomain.com/room4476" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
103.59.38.54 - - [19/Mar/2021:06:27:22 -0700] "POST /http-bind?room=room6550 HTTP/1.1" 200 338 "https://mydomain.com/room6550" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
182.64.148.47 - - [19/Mar/2021:06:27:22 -0700] "POST /http-bind?room=room6550 HTTP/1.1" 200 338 "https://mydomain.com/room6550" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
37.111.217.219 - - [19/Mar/2021:06:27:22 -0700] "POST /http-bind?room=room6550 HTTP/1.1" 200 338 "https://mydomain.com/room6550" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
103.97.163.18 - - [19/Mar/2021:06:27:23 -0700] "POST /http-bind?room=room4476 HTTP/1.1" 200 148 "https://mydomain.com/room4476" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"
103.97.163.18 - - [19/Mar/2021:06:27:23 -0700] "POST /http-bind?room=room4476 HTTP/1.1" 200 526 "https://mydomain.com/room4476" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) KLOUDCON/10.4.0 Chrome/83.0.4103.119 Electron/9.0.5 Safari/537.36"

error.log :

2021/03/19 06:27:21 [error] 26363#26363: *5140774 open() "/usr/local/jitsi-meet/static/head.html" failed (2: No such file or directory), client: 42.0.6.235, server: mydomain.com, request: "GET /static/offline.html HTTP/1.1", subrequest: "/static/head.html", host: "mydomain.com", referrer: "https://mydomain.com/pwa-worker.js"
2021/03/19 06:27:21 [error] 26363#26363: *5140774 open() "/usr/local/jitsi-meet/static/base.html" failed (2: No such file or directory), client: 42.0.6.235, server: mydomain.com, request: "GET /static/offline.html HTTP/1.1", subrequest: "/static/base.html", host: "mydomain.com", referrer: "https://mydomain.com/pwa-worker.js"
2021/03/19 06:27:21 [error] 26363#26363: *5140774 open() "/usr/local/jitsi-meet/static/title.html" failed (2: No such file or directory), client: 42.0.6.235, server: mydomain.com, request: "GET /static/offline.html HTTP/1.1", subrequest: "/static/title.html", host: "mydomain.com", referrer: "https://mydomain.com/pwa-worker.js"
2021/03/19 06:30:50 [error] 26354#26354: *5142076 open() "/usr/local/jitsi-meet/lang/countries-enGB.json" failed (2: No such file or directory), client: 27.147.207.61, server: mydomain.com, request: "GET /lang/countries-enGB.json HTTP/1.1", host: "mydomain.com", referrer: "https://mydomain.com/room4476"
2021/03/19 06:31:11 [error] 26355#26355: *5142210 "/usr/local/jitsi-meet/owa/index.html" is not found (2: No such file or directory), client: 45.33.103.57, server: mydomain.com, request: "GET /owa/ HTTP/1.1", host: "170.178.214.150"

yeah then I checked and found that the html files were not in place (not in a static folder rather in parent directory) but why is that giving error? eventhough it didn’t give any error in previous and started working after some time? the user had also proper net connection (at that struggling time he was able to use skype) to connect but it couldn’t connect .
Is that the problem because of file location only (then why was it working…!) or there is some problem in the desktop app where we have to look?
Thanx in advance for any help :heartbeat: