Latest unstable JVB2 is broken with three more participants

Hi @damencho,

I have installed videobridge on different server and set the configuration, But jitsi not working fine.

external jvb log :

2020-08-31 05:36:30.853 INFO: [27] Videobridge.createConference#255: create_conf, id=279a2122720f7a0b gid=-1 logging=false
2020-08-31 05:36:30.856 INFO: [27] AbstractHealthCheckService.run#182: Performed a successful health check in PT0.003S. Sticky failure: false
2020-08-31 05:36:34.002 INFO: [28] [hostname=devopss.in id=shard] MucClient.lambda$getConnectAndLoginCallable$8#676: Logging in.
2020-08-31 05:36:34.002 SEVERE: [28] RetryStrategy$TaskRunner.run#198: org.jivesoftware.smack.sasl.SASLErrorException: SASLError using SCRAM-SHA-1: not-authorized
org.jivesoftware.smack.sasl.SASLErrorException: SASLError using SCRAM-SHA-1: not-authorized
at org.jivesoftware.smack.SASLAuthentication.authenticationFailed(SASLAuthentication.java:292)
at org.jivesoftware.smack.tcp.XMPPTCPConnection$PacketReader.parsePackets(XMPPTCPConnection.java:1100)
at org.jivesoftware.smack.tcp.XMPPTCPConnection$PacketReader.access$300(XMPPTCPConnection.java:1000)
at org.jivesoftware.smack.tcp.XMPPTCPConnection$PacketReader$1.run(XMPPTCPConnection.java:1016)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

Hi @santanu,

i got jvb.dat file, but if what happen if i have multiple videobrige exists?

@damencho Hi,

I have successfully install jitsi with multiple videobridge.

Now I have challenge to create log files with each and every conference, about network bandwidth uses.

Please help.

Thanks

i installed multi videobridge and

2 or 3 and over participants working.

but “Bridge Channel send: no opened channel”
image

nc & ngrep test is good…
but.

videobridge disable in jitsi-meet package

i installed another videobridge instance in same region

now i using jitsi-jwt.
and i will use octo videobridge

jitsi-meet server and jvb has all port(tcp/udp) opened

please help me @damencho @Ritesh_Srivastav

i solved it!!!

i missed setup nginx proxy and configure in sip-com for jvb websocket.

now it is working.

thank you so much everyone.