JVB's relayID=null and region=null intermittently when being added by Jicofo

Hi all,

I just notice that when jvb is restarted, jicofo intermittently/randomly see the jvb’s relayID=null and region=null.

jicofo.log:
Jicofo 2021-04-21 19:43:58.799 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=192.168.122.51:4096, region=region1, stress=0.00]
Jicofo 2021-04-21 19:44:03.422 INFO: [26] BridgeSelector.removeJvbAddress#135: Removing JVB: jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1
Jicofo 2021-04-21 19:44:06.574 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=null, region=null, stress=0.00]
Jicofo 2021-04-21 19:44:31.106 INFO: [26] BridgeSelector.removeJvbAddress#135: Removing JVB: jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1
Jicofo 2021-04-21 19:44:34.256 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=null, region=null, stress=0.00]
Jicofo 2021-04-21 19:44:57.745 INFO: [26] BridgeSelector.removeJvbAddress#135: Removing JVB: jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1
Jicofo 2021-04-21 19:45:00.926 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=192.168.122.51:4096, region=region1, stress=0.00]
Jicofo 2021-04-21 19:45:11.994 INFO: [26] BridgeSelector.removeJvbAddress#135: Removing JVB: jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1
Jicofo 2021-04-21 19:45:15.209 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=192.168.122.51:4096, region=region1, stress=0.00]
Jicofo 2021-04-21 19:45:32.773 INFO: [26] BridgeSelector.removeJvbAddress#135: Removing JVB: jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1
Jicofo 2021-04-21 19:45:36.041 INFO: [26] BridgeSelector.addJvbAddress#118: Added new videobridge: Bridge[jid=jvbbrewery@internal.auth.meet1.test.lab/jvb1, relayId=null, region=null, stress=0.00]

I’m just simply restarting the jvb, and tracking its addition and removal from jicofo’s list.

I have just updated my jitsi today, and I haven’t seen such behaviour in previous version.

I also notice that there are few discussions on Octo, and I think there is some new Octo config. Not sure if it’s related to that.

Thanks & best regards,
Garry