[jitsi-users] Win 10: Running but not responding and then setting loss


#1

Win 10
Java 1.8.0_111-b14
Jitsi 2.8.5426
Connecting to ejabbered for the backend.

I haven't quite isolated this behavior but it seems to happen once or twice
a week for an office of 20.
- Clicking the jitsi icon won't launch anything but if you open task
manager jitsi is running.
- If you then kill it manually and relaunch, jitsi has lost all the account
information for that user.
- Reestablishing the account immediately remembers all the contacts (I
assume because they're stored server side?)


#2

Win 10
Java 1.8.0_111-b14

Jitsi comes with an embedded JRE. If you don't need Java for other applications, you might want to uninstall it.

Jitsi 2.8.5426

Have you tried the 2.9 nightlies?

Connecting to ejabbered for the backend.

I haven't quite isolated this behavior but it seems to happen once or twice a
week for an office of 20.
- Clicking the jitsi icon won't launch anything but if you open task manager
jitsi is running.
- If you then kill it manually and relaunch, jitsi has lost all the account
information for that user.

Are you using folder redirection for the AppData\Roaming folder? Can you please have a look in there (%appdata%) and list the files just after you task-killed Jitsi? There should be a sip-communicator.properties with all the settings.

- Reestablishing the account immediately remembers all the contacts (I assume
because they're stored server side?)

Yes, for XMPP, the contacts are stored on the server.

Ingo