[jitsi-users] videobridge


#1

Hi , I am installing Jitsi videobridged to attach with my ejabberd
server but when I try to start it gives me a message with java

SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for
further details.

23:52:35.909 SEVERE: [1] util.UtilActivator.uncaughtException().108 An
uncaught exception occurred in thread=Thread[main,5,main] and message
was: java.net.ConnectException: Connection refused

org.xmpp.component.ComponentException: java.net.ConnectException:
Connection refused

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:272)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:221)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:201)

at org.jitsi.videobridge.Main.main(Main.java:264)

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(AbstractPlainSocketImpl.java:339)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(AbstractPlainSocketImpl.java:200)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:182)

at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:151)

... 3 more

I am using centos 6.5 and I have installed java

java version "1.7.0_65"

OpenJDK Runtime Environment (rhel-2.5.1.2.el6_5-x86_64 u65-b17)

OpenJDK 64-Bit Server VM (build 24.65-b04, mixed mode)

any ideas?

···

--
rickygm

http://gnuforever.homelinux.com


#2

Make sure that you set the correct port while running jvb.sh (with --port=). Correct meaning the same as the one configured in ejabberd.cfg

Regards,
Boris

···

On 06/11/14 02:21, ricky gutierrez wrote:

Hi , I am installing Jitsi videobridged to attach with my ejabberd
server but when I try to start it gives me a message with java

SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for
further details.

23:52:35.909 SEVERE: [1] util.UtilActivator.uncaughtException().108 An
uncaught exception occurred in thread=Thread[main,5,main] and message
was: java.net.ConnectException: Connection refused

org.xmpp.component.ComponentException: java.net.ConnectException:
Connection refused

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:272)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:221)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:201)

at org.jitsi.videobridge.Main.main(Main.java:264)

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(AbstractPlainSocketImpl.java:339)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(AbstractPlainSocketImpl.java:200)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:182)

at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:151)

... 3 more

I am using centos 6.5 and I have installed java

java version "1.7.0_65"

OpenJDK Runtime Environment (rhel-2.5.1.2.el6_5-x86_64 u65-b17)

OpenJDK 64-Bit Server VM (build 24.65-b04, mixed mode)

any ideas?


#3

Hi , i am following this howto
https://github.com/jitsi/jitsi-meet/blob/master/INSTALL.md , and when
I run ./jvb.sh --host=localhost --domain=jitsi.mydomain.com
--port=5347 --secret=mypassword & , shows me that message:

SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".

SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation

SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for
further details.

18:23:20.731 SEVERE: [1] util.UtilActivator.uncaughtException().108 An
uncaught exception occurred in thread=Thread[main,5,main] and message
was: java.net.ConnectException: Connection refused

org.xmpp.component.ComponentException: java.net.ConnectException:
Connection refused

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:272)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:221)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:201)

at org.jitsi.videobridge.Main.main(Main.java:264)

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(AbstractPlainSocketImpl.java:339)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(AbstractPlainSocketImpl.java:200)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:182)

at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:151)

... 3 more

I still can not find exactly reproduce this bug

···

2014-11-06 1:00 GMT-06:00 Boris Grozev <boris@jitsi.org>:

Make sure that you set the correct port while running jvb.sh (with --port=).
Correct meaning the same as the one configured in ejabberd.cfg

--
rickygm

http://gnuforever.homelinux.com


#4

a special route that this forgetting, I have
Jitsi-VideoBRIDGE-linux-x64-337 home folder of the root

regardss

···

2014-11-06 12:34 GMT-06:00 ricky gutierrez <xserverlinux@gmail.com>:

Hi , i am following this howto
https://github.com/jitsi/jitsi-meet/blob/master/INSTALL.md , and when
I run ./jvb.sh --host=localhost --domain=jitsi.mydomain.com
--port=5347 --secret=mypassword & , shows me that message:

SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".

SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation

SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for
further details.

18:23:20.731 SEVERE: [1] util.UtilActivator.uncaughtException().108 An
uncaught exception occurred in thread=Thread[main,5,main] and message
was: java.net.ConnectException: Connection refused

org.xmpp.component.ComponentException: java.net.ConnectException:
Connection refused

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:272)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:221)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponentManager.addComponent(ExternalComponentManager.java:201)

at org.jitsi.videobridge.Main.main(Main.java:264)

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(AbstractPlainSocketImpl.java:339)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(AbstractPlainSocketImpl.java:200)

at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:182)

at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)

at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)

at org.jivesoftware.whack.ExternalComponent.connect(ExternalComponent.java:151)

... 3 more

I still can not find exactly reproduce this bug

2014-11-06 1:00 GMT-06:00 Boris Grozev <boris@jitsi.org>:

Make sure that you set the correct port while running jvb.sh (with --port=).
Correct meaning the same as the one configured in ejabberd.cfg

--
rickygm

http://gnuforever.homelinux.com

--
rickygm

http://gnuforever.homelinux.com