[jitsi-users] Selected group gets reseted when typing in the ID or Number field


#1

Hi,

    I have an issue when I add a new contact.

    Here's how to reproduce:
         - hit File -> Add contact
         - select an account
         - select a group
         - when I start to type in the "ID or Number" the group is reseted
to "No group"

This does NOT happen if you don't select an account. But if an account
(tried with SIP/XMPP) and group is selected the group is always reseted to
"No group" when typing in the "ID or Number" text box.

How often it happens: every time you add a new contact.

Version: 2.4.4997

OS: Ubuntu 12.04.2 LTS

I am sending this mail because of the request to go thru the mailing list
before submitting an issue and because I haven't found any issue about this
in the active issues.

Thanks.


#2

Hey,

yes I saw that too, it is not OS specific. Please open an issue for
this problem.

Thanks
damencho

···

On Wed, Jan 29, 2014 at 10:28 AM, Maris Radu <marisradu@gmail.com> wrote:

Hi,

    I have an issue when I add a new contact.

    Here's how to reproduce:
         - hit File -> Add contact
         - select an account
         - select a group
         - when I start to type in the "ID or Number" the group is reseted
to "No group"

This does NOT happen if you don't select an account. But if an account
(tried with SIP/XMPP) and group is selected the group is always reseted to
"No group" when typing in the "ID or Number" text box.

How often it happens: every time you add a new contact.

Version: 2.4.4997

OS: Ubuntu 12.04.2 LTS

I am sending this mail because of the request to go thru the mailing list
before submitting an issue and because I haven't found any issue about this
in the active issues.

Thanks.

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users


#3

hi,

issue already reported on this list , days ago...

http://lists.jitsi.org/pipermail/users/2014-January/006296.html

···

on 30/01/2014 13:24, Damian Minkov wrote:

Hey,

yes I saw that too, it is not OS specific. Please open an issue for
this problem.

Thanks
damencho

On Wed, Jan 29, 2014 at 10:28 AM, Maris Radu <marisradu@gmail.com> wrote:

Hi,

     I have an issue when I add a new contact.

     Here's how to reproduce:
          - hit File -> Add contact
          - select an account
          - select a group
          - when I start to type in the "ID or Number" the group is reseted
to "No group"

This does NOT happen if you don't select an account. But if an account
(tried with SIP/XMPP) and group is selected the group is always reseted to
"No group" when typing in the "ID or Number" text box.

How often it happens: every time you add a new contact.

Version: 2.4.4997

OS: Ubuntu 12.04.2 LTS

I am sending this mail because of the request to go thru the mailing list
before submitting an issue and because I haven't found any issue about this
in the active issues.

Thanks.

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users


#4

Sorry for missing that, please feel free to update/create the issue.

Thanks for the reports
damencho

···

On Thu, Jan 30, 2014 at 3:40 PM, mrk <marcorossi2k@gmail.com> wrote:

hi,

issue already reported on this list , days ago...

http://lists.jitsi.org/pipermail/users/2014-January/006296.html

on 30/01/2014 13:24, Damian Minkov wrote:

Hey,

yes I saw that too, it is not OS specific. Please open an issue for
this problem.

Thanks
damencho

On Wed, Jan 29, 2014 at 10:28 AM, Maris Radu <marisradu@gmail.com> wrote:

Hi,

     I have an issue when I add a new contact.

     Here's how to reproduce:
          - hit File -> Add contact
          - select an account
          - select a group
          - when I start to type in the "ID or Number" the group is
reseted
to "No group"

This does NOT happen if you don't select an account. But if an account
(tried with SIP/XMPP) and group is selected the group is always reseted
to
"No group" when typing in the "ID or Number" text box.

How often it happens: every time you add a new contact.

Version: 2.4.4997

OS: Ubuntu 12.04.2 LTS

I am sending this mail because of the request to go thru the mailing list
before submitting an issue and because I haven't found any issue about
this
in the active issues.

Thanks.

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users


#5

no problem. Done , ticket just submitted https://trac.jitsi.org/ticket/1270

Regards,
Mark, ( mrK )

···

on 30/01/2014 14:43, Damian Minkov wrote:

Sorry for missing that, please feel free to update/create the issue.

Thanks for the reports
damencho

On Thu, Jan 30, 2014 at 3:40 PM, mrk <marcorossi2k@gmail.com> wrote:

hi,

issue already reported on this list , days ago...

http://lists.jitsi.org/pipermail/users/2014-January/006296.html

on 30/01/2014 13:24, Damian Minkov wrote:

Hey,

yes I saw that too, it is not OS specific. Please open an issue for
this problem.

Thanks
damencho

On Wed, Jan 29, 2014 at 10:28 AM, Maris Radu <marisradu@gmail.com> wrote:

Hi,

      I have an issue when I add a new contact.

      Here's how to reproduce:
           - hit File -> Add contact
           - select an account
           - select a group
           - when I start to type in the "ID or Number" the group is
reseted
to "No group"

This does NOT happen if you don't select an account. But if an account
(tried with SIP/XMPP) and group is selected the group is always reseted
to
"No group" when typing in the "ID or Number" text box.

How often it happens: every time you add a new contact.

Version: 2.4.4997

OS: Ubuntu 12.04.2 LTS

I am sending this mail because of the request to go thru the mailing list
before submitting an issue and because I haven't found any issue about
this
in the active issues.

Thanks.

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users