[jitsi-users] No webcam picture in Jitsi


#1

Hello
I just installed Jitsi on Debian Wheezy and it looks great. But unfortunaly the Webcam doesn�t show any picture even the webcam starts and is listed in Jitsi. Any ideas what to do?

Cheers,

Markus


#2

Could you please provide the output of v4l-info? Your Jitsi logs may
(or may not) come handy as well.

···

On Thu, Jun 2, 2011 at 9:54 AM, Markus <tuxelse@gmx.com> wrote:

I just installed Jitsi on Debian Wheezy and it looks great. But unfortunaly
the Webcam doesn´t show any picture even the webcam starts and is listed in
Jitsi. Any ideas what to do?


#3

The output of v4l-info is "comand not found"

The log you'll find here: http://paste.debian.net/118734/

···

On 02.06.2011 09:27, Lyubomir Marinov wrote:

On Thu, Jun 2, 2011 at 9:54 AM, Markus<tuxelse@gmx.com> wrote:

I just installed Jitsi on Debian Wheezy and it looks great. But unfortunaly
the Webcam doesn�t show any picture even the webcam starts and is listed in
Jitsi. Any ideas what to do?

Could you please provide the output of v4l-info? Your Jitsi logs may
(or may not) come handy as well.


#4

v4l-info "comand not found"

The log of jitsi you'll find here: http://paste.debian.net/118734/

···

On 02.06.2011 09:27, Lyubomir Marinov wrote:

On Thu, Jun 2, 2011 at 9:54 AM, Markus<tuxelse@gmx.com> wrote:

I just installed Jitsi on Debian Wheezy and it looks great. But unfortunaly
the Webcam doesn�t show any picture even the webcam starts and is listed in
Jitsi. Any ideas what to do?

Could you please provide the output of v4l-info? Your Jitsi logs may
(or may not) come handy as well.


#5

v4l-info "comand not found"

The log of jitsi you'll find here: http://paste.debian.net/118734/

···

On 03.06.2011 11:23, Markus Lobisch wrote:

The output of v4l-info is "comand not found"

The log you'll find here: http://paste.debian.net/118734/

On 02.06.2011 09:27, Lyubomir Marinov wrote:

On Thu, Jun 2, 2011 at 9:54 AM, Markus<tuxelse@gmx.com> wrote:

I just installed Jitsi on Debian Wheezy and it looks great. But unfortunaly
the Webcam doesn�t show any picture even the webcam starts and is listed in
Jitsi. Any ideas what to do?

Could you please provide the output of v4l-info? Your Jitsi logs may
(or may not) come handy as well.


#6

In order to make any progress on this issue, we'll need to know the
video4linux2 format in which your webcam is capable of providing video
to Jitsi. v4l-info is an example of a tool which prints out the
supported formats. As it is not present on your system, please either
install it or find an alternative way of reporting the video4linux2
formats supported by your webcam to us.

···

On Fri, Jun 3, 2011 at 4:00 PM, Markus <tuxelse@gmx.com> wrote:

v4l-info "comand not found"