[jitsi-users] jitsi displays black screen for Webcam Video device


#1

Dear All,

When selecting in the options preview a webcam as a video capture device I'm viewing a black screen.
no error and recognizing webcam (Logicool Webcom Pro 9000) but preview black screen.

Could you please advise.

Client is windows 7 32bits on vmware.
jitsi 2.4.4997

openfire is 3.9.3 cent 6.5 64bits on vmware.java 1.7.0_55 64bits.


#2

Dear All,

I couldn't connect to the jitsi desktop sharing but no error messages.
I suppose environment affect couldn't connect.
Because windows7 on vmware to windows7 physical couldn't connect.
But windows7 on physical to windows7 on physical is connect.

Could you please advise.

Client is windows 7 32bits on vmware and windows 7 64 bits on physical PC.
openfire is 3.9.3 cent 6.5 64bits on vmware.java 1.7.0_55 64bits.

---Technical Call Info(calling side)---
Call information :
Identify : xxxxxxxxx@xxxxxxx(jabber)
Signaling call transport : TLS

call duration : 00:01:xx

Video info :
Media stream transport protocol : UDP / RTP
Video size : ↓ N.A. ↑ 1920 x 1080
Codec / Frequency : H264 / 90000 Hz
Local IP / Port : x.x.x.x / 5004
Bandwith : ↓ 0 kbps ↑947 kbps
Loss rate : ↓ 0 % ↑ 0 %
Packets decoded with FEC : 0
Packets currently being discarded : 0 %
Number of discarded packets : 0 (0 late, 0 full, 0 shrink, 0 reset)
Adaptive jitter buffer : disabled
Jitter buffer : ~0ms; currently in queue : 0/0 packets
Jitter : ↓ 0ms ↑ 0ms

···

--------------------------------------

---Technical Call Info(called side)---
Call information :
Identify : xxxxxxxxx@xxxxxxx(jabber)
Signaling call transport : TLS

call duration : 00:01:xx

Video info :
Media stream transport protocol : UDP / RTP
-------------------------------------