[jitsi-users] jigasi - no audio / connectivity problems


#1

Hi,

I have successfully installed jigasi, I know it because one of the tests
worked - clicking SIP, input number, call, pick up the phone, and I
could hear the sound on both sides.

However this has happened only once, and now everytime I try the call is
received by the phone, when picked up I hear sound for less than a
second, then the jitsi-meet icon of the phone becomes greyed out and
signifies a connectivity problem. When I hang up from the phone, the
call is canceled so the connection seems alright.

How can I debug this ?

Thank you,
Pierre-Alexis Ciavaldini


#2

Did the problem start after you started using your own build? (I saw from
the other discussion)
Try using your changes over a stable release instead of the master branch.

The 'connectivity issues' may be related to recent changes in the client
and Jicofo.

ยทยทยท

On Thu, Mar 2, 2017 at 12:47 PM, Pierre-Alexis Ciavaldini < pierre-alexis@ciavaldini.fr> wrote:

Hi,

I have successfully installed jigasi, I know it because one of the tests
worked - clicking SIP, input number, call, pick up the phone, and I
could hear the sound on both sides.

However this has happened only once, and now everytime I try the call is
received by the phone, when picked up I hear sound for less than a
second, then the jitsi-meet icon of the phone becomes greyed out and
signifies a connectivity problem. When I hang up from the phone, the
call is canceled so the connection seems alright.

How can I debug this ?

Thank you,
Pierre-Alexis Ciavaldini

_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users