[jitsi-users] Issue with SIP Register


#1

Hey everyone !!!

I am having an issue regarding the latest build on Jitsi for MAC OS X

I have configured my Account name + SIP Registrar + password within Jitsi

It looks like jitsi never sends a SIP Register to my provider with the authorisation fields needed …

I know that it first tries to do some unauthenticated register but then …. all subsequent SIP register are still without the authorisation fields …

Do you guys got an idea ? :frowning:

Thanks for your help and thanks for this very promising VoIP client :slight_smile:

Nicolas


#2

Hey Nicolas,

Have you seen the first REGISTER? could it be that you created a
RegistrarLess account?

Emil

···

On Friday, May 29, 2015, Trash NMICHEL <trash@nmichel.fr> wrote:

Hey everyone !!!

I am having an issue regarding the latest build on Jitsi for MAC OS X

I have configured my Account name + SIP Registrar + password within Jitsi

It looks like jitsi never sends a SIP Register to my provider with the
authorisation fields needed …

I know that it first tries to do some unauthenticated register but then ….
all subsequent SIP register are still without the authorisation fields …

Do you guys got an idea ? :frowning:

Thanks for your help and thanks for this very promising VoIP client :slight_smile:

Nicolas
_______________________________________________
users mailing list
users@jitsi.org <javascript:;>
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/users

--
sent from my mobile