[jitsi-users] facebook chat contacts display name issue


#1

Hi,

i only recently started to use Jitsi and am running into a small
problem. I have not found someone mentioning something similar via
Google and I also had a look into the bug-tracker, though I have to say
it might have been in there and it was just to technical for me to
connect to my problem.

Usually when Jitsi first starts everything is fine, but about 20-30
seconds after that all contacts coming from facebook chat get replaced
by something of the form -123456789@chat.facebook.com instead of their
usual name. Restarting Jitsi helps, but I can't restart it every 30
seconds. The contact details though list under the extended tab still
the correct Display name and user picture. I can not remember changing
anything away from the default settings. I am having this same problem
on my home machine (Windows 8 Pro 64 bit) and on my work computer
(Windows Xp pro 32 bit).
All my contacts from Google talk or icq are not impacted at all.
Sometimes the names get changed back to normal after some time if I
ignore the issue but I have not found out yet why or how I could trigger
it.

I hope this is the right place to ask if anyone else has the same
problem or maybe even someone knows what might be behind it. I am happy
to supply more information if needed (and you can tell me how I can get
the additional information needed)

Thanks a lot!
Fabian


#2

Hello,

ยทยทยท

On 8/1/13 12:33 AM, Fabian Katzschmann wrote:

Hi,

i only recently started to use Jitsi and am running into a small
problem. I have not found someone mentioning something similar via
Google and I also had a look into the bug-tracker, though I have to say
it might have been in there and it was just to technical for me to
connect to my problem.

Usually when Jitsi first starts everything is fine, but about 20-30
seconds after that all contacts coming from facebook chat get replaced
by something of the form -123456789@chat.facebook.com instead of their
usual name. Restarting Jitsi helps, but I can't restart it every 30
seconds. The contact details though list under the extended tab still
the correct Display name and user picture. I can not remember changing
anything away from the default settings. I am having this same problem
on my home machine (Windows 8 Pro 64 bit) and on my work computer
(Windows Xp pro 32 bit).
All my contacts from Google talk or icq are not impacted at all.
Sometimes the names get changed back to normal after some time if I
ignore the issue but I have not found out yet why or how I could trigger
it.

I hope this is the right place to ask if anyone else has the same
problem or maybe even someone knows what might be behind it. I am happy
to supply more information if needed (and you can tell me how I can get
the additional information needed)

There's a discussion at the problem here:
http://lists.jitsi.org/pipermail/users/2013-July/004656.html

Regards,
Boris