Jitsi not working on ubuntu 18.04

Hi Team,

I have installed jitsi successfully on Ubuntu 18.04.
And pointed my domain i.e. www.golalo.com on that server.
But when I heat that domain on browser it’s not working.
Also please find the server logs and let me know what is the issue.
ubuntu@ip-172-31-3-17:/var/log/jitsi$ tail -f jvb.log
JVB 2020-05-25 13:43:39.776 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log() Setting a presence extension: org.jitsi.xmpp.extensions.colibri.ColibriStatsExtension@2bb17ff
JVB 2020-05-25 13:43:40.776 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log()

How did you install your server ? Check the Quick install guide and compare to see if anything is missing or different.

What is the exact error message ? From here I can’t even ping www.golalo.com, the IP resolves but there is no response. Perhaps a firewall / networkconfiguraiton problem ?

After changing the port I am unable to start Nginx
Please find the logs
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/nginx.service; enabled; vendor preset: enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2020-05-26 05:05:56 UTC; 7s ago
Docs: man:nginx(8)
Process: 16746 ExecStop=/sbin/start-stop-daemon --quiet --stop --retry QUIT/5 --pidfile /run/nginx.pid (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 16607 ExecReload=/usr/sbin/nginx -g daemon on; master_process on; -s reload (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 16759 ExecStart=/usr/sbin/nginx -g daemon on; master_process on; (code=exited, status=1/FAILURE)
Process: 16747 ExecStartPre=/usr/sbin/nginx -t -q -g daemon on; master_process on; (code=exited, status=0/SUCCESS)
Main PID: 7289 (code=exited, status=0/SUCCESS)

May 26 05:05:54 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:54 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to [::]:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to [::]:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to [::]:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:56 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] still could not bind()
May 26 05:05:56 ip-172-31-3-17 systemd[1]: nginx.service: Control process exited, code=exited status=1
May 26 05:05:56 ip-172-31-3-17 systemd[1]: nginx.service: Failed with result ‘exit-code’.
May 26 05:05:56 ip-172-31-3-17 systemd[1]: Failed to start A high performance web server and a reverse proxy server.

buntu@ip-172-31-3-17:~$ cat /etc/nginx/sites-enabled/www.golalo.com.conf

server {
listen 80;
listen [::]:80;
server_name www.golalo.com;

location ^~ /.well-known/acme-challenge/ {
   default_type "text/plain";
   root         /usr/share/jitsi-meet;
}
location = /.well-known/acme-challenge/ {
   return 404;
}
location / {
   return 301 https://$host$request_uri;
}

}
server {
listen 443 ssl http2;
listen [::]:443 ssl http2;
server_name www.golalo.com;

ssl_protocols TLSv1 TLSv1.1 TLSv1.2;

After changing the port in conf file i am unable to start nginx Server
cat /etc/nginx/sites-enabled/www.golalo.com.conf

server {
listen 443 ssl http2;
listen [::]:443 ssl http2;
server_name www.golalo.com;

Nginx logs:-
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:55 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] bind() to [::]:443 failed (98: Address already in use)
May 26 05:05:56 ip-172-31-3-17 nginx[16759]: nginx: [emerg] still could not bind()

Hi team,

I have followed the same doc but still not able run jitsi on my server.
Please find the logs that i am getting from tail -f /var/log/jitsi*.log
JVB 2020-05-26 06:01:58.447 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log() Setting a presence extension: org.jitsi.xmpp.extensions.colibri.ColibriStatsExtension@4f9073a4
JVB 2020-05-26 06:01:59.448 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log() Setting a presence extension: org.jitsi.xmpp.extensions.colibri.ColibriStatsExtension@76e02bfa
JVB 2020-05-26 06:01:59.765 INFO: [18] org.jitsi.videobridge.Videobridge.log() CAT=stat create_conf,conf_id=91ebaa7313c6507f conf_name=null,logging=false,conf_count=1,ch_count=0,v_streams=0
JVB 2020-05-26 06:01:59.803 INFO: [18] org.jitsi.videobridge.health.Health.log() Performed a successful health check in 38ms. Sticky failure: false
JVB 2020-05-26 06:02:00.450 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log() Setting a presence extension: org.jitsi.xmpp.extensions.colibri.ColibriStatsExtension@2f489108
JVB 2020-05-26 06:02:01.451 INFO: [14] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClientManager.log() Setting a presence extension: org.jitsi.xmpp.extensions.colibri.ColibriStatsExtension@1bc6921e

The logs you post indicate the port was in use, possibly other server software was already installed ?