Jitsi Meet Torture Couldn't Register Node Error

Hi, I am following this tutorial https://community.jitsi.org/t/tutorial-loadtesting-jitsi-with-malleusjitsificus-on-a-selenium-grid/33302 to set up testing with Jitsi Meet Torture. However, when trying to connect a node to the hub I get an error telling me it cannot register the node to the hub. My hub is up and running correctly on another Linux VM. All of my machines are Linux Ubuntu 20.04. Is there anything I can do to resolve this error?

This is the exact command I used:
java -Dwebdriver.chrome.driver=/usr/bin/chromedriver -jar selenium-server-standalone-3.141.59.jar -role node -maxSession 1 -hub http://10.10.6.2/grid/register -browser browserName=chrome,version=101,platform=Linux,maxInstances=1
Here’s the full stack trace:

16:28:20.675 INFO [GridLauncherV3.parse] - Selenium server version: 3.141.59, revision: e82be7d358                                       
16:28:20.811 INFO [GridLauncherV3.lambda$buildLaunchers$7] - Launching a Selenium Grid node on port 29999                                
2022-05-03 16:28:20.983:INFO::main: Logging initialized @751ms to org.seleniumhq.jetty9.util.log.StdErrLog                               
16:28:21.424 INFO [WebDriverServlet.<init>] - Initialising WebDriverServlet  
16:28:21.527 INFO [SeleniumServer.boot] - Selenium Server is up and running on port 29999                                                
16:28:21.527 INFO [GridLauncherV3.lambda$buildLaunchers$7] - Selenium Grid node is up and ready to register to the hub                   
16:28:21.575 INFO [SelfRegisteringRemote$1.run] - Starting auto registration thread. Will try to register every 5000 ms.                 
16:28:21.830 WARN [SelfRegisteringRemote.registerToHub] - Error getting the parameters from the hub. The node may end up with wrong timeouts.Unable to parse URL: http://10.10.6.2:-1/grid/api/hubhttp://10.10.6.2:-1/grid/api/hub                                                
16:28:21.830 INFO [SelfRegisteringRemote.registerToHub] - Registering the node to the hub: http://10.10.6.2:-1/grid/register            
16:28:21.836 INFO [SelfRegisteringRemote$1.run] - Couldn't register this node: Error sending the registration request: Unable to parse URL: http://10.10.6.2:-1/grid/registerhttp://10.10.6.2:-1/grid/register

And the final log line will just keep repeating itself until I manually exit out of this process. I am using a Linux VM to run this node and I need to reboot it every time this happens since I get disconnected shortly after the above happens. I am using GNOME as the X server and my chrome version is 101.0.4951.54, driver version is 101.0.4951.41, and selenium version 3.141.59
Here’s my hub trace in case it’s needed:
Command: java -jar selenium-server-standalone-3.141.59.jar -role hub
Output:

14:39:09.210 INFO [GridLauncherV3.parse] - Selenium server version: 3.141.59, revision: e82be7d358
14:39:09.312 INFO [GridLauncherV3.lambda$buildLaunchers$5] - Launching Selenium Grid hub on port 4444
2022-05-04 14:39:09.770:INFO::main: Logging initialized @841ms to org.seleniumhq.jetty9.util.log.StdErrLog
14:39:09.950 INFO [Hub.start] - Selenium Grid hub is up and running
14:39:09.953 INFO [Hub.start] - Nodes should register to http://10.10.6.2:4444/grid/register/
14:39:09.953 INFO [Hub.start] - Clients should connect to http://10.10.6.2:4444/wd/hub

Use this address to pass when starting the node.

1 Like

Thank you so much - such a small change, and my node is able to connect!