Jitsi meet failed to connect more than 1 user very few hours

Hi All,

I follow the quick install guide (https://github.com/jitsi/jitsi-meet/blob/master/doc/quick-install.md), it works pretty well when the server start but will failed after few hours (the server is idle). I need to restart the server and it will work again.

I found below error but don’t know how to diagnostics.

Much appreciated if anyone could provide suggestion.

Many Thanks!

VB 2020-03-24 16:14:21.028 FINE: [188] org.jitsi.videobridge.xmpp.ComponentImpl.processIQ() (serving component ‘JitsiVideobridge’) Responding to IQ (packetId 8UtMN-14017) with: java.io.IOException: Failed to bind even a single host candidate for component:Component id=1 parent stream=stream
no local candidates.
no remote candidates. preferredPort=15033 minPort=15033 maxPort=15133 foundAtLeastOneUsableInterface=false foundAtLeastOneUsableAddress=false
JVB 2020-03-24 16:14:21.963 FINE: [190] org.jitsi.videobridge.xmpp.ComponentImpl.processIQ() (serving component ‘JitsiVideobridge’) Processing IQ (packetId adwEu-7579):

jvb.log: https://drive.google.com/file/d/1CczrMh57DSS7sS1FTukfpX7U44fB2THh/view?usp=sharing

You have something running on port udp 10000

Hi, I added single harvester port to 12345 and port forward on firewall but still didn’t solve. Could you advise if anything I missed…thanks!

org.jitsi.vidobridge.SINGLE_PORT_HARVESTER_PORT=12345
#on /etc/jitsi/videobridge/sip-communicator.properties

log file
jvb.log https://drive.google.com/file/d/1VXkuOyopZ4hN4GRiKMh8maSoi7Tdxn35/view?usp=sharing
jicofo.log https://drive.google.com/file/d/199ItSz6gSQAigRawR1QoOyFGDVmL3Yz_/view?usp=sharing

Thanks again for any kind advise !!