[jitsi-dev] Windows Builds 3636, 3637


#1

Hey

The Windows Builds 3636, 3637 are broken (Full Package and Deltas). The sc-bundles directory is completely missing from %ProgramFiles%\Jitsi after the installation.

Ingo


#2

Hi,

well I see on the windows machine which we use for build the following
compile error:

    [javac] Compiling 2209 source files to
D:\sip-communicator\sip-communicator\classes
    [javac] D:\sip-communicator\sip-communicator\src\net\java\sip\communicator\impl\certificate\CertificateServiceImpl.java:344:
package sun.security.pkcs11 does not exist
    [javac] new sun.security.pkcs11.SunPKCS11(new
ByteArrayInputStream(

it is using java 1.6.

damencho

···

On Fri, Aug 26, 2011 at 7:38 PM, Bauersachs Ingo <ingo.bauersachs@fhnw.ch> wrote:

Hey

The Windows Builds 3636, 3637 are broken (Full Package and Deltas). The sc-bundles directory is completely missing from %ProgramFiles%\Jitsi after the installation.

Ingo


#3

Just did a local "ant rebuild" and it succeeded (java version "1.6.0_26")
Can you contact me on Jabber?

Ingo

···

-----Original Message-----
From: damencho@damencho.com [mailto:damencho@damencho.com] On Behalf Of
Damian Minkov
Sent: Freitag, 26. August 2011 21:58
To: dev@jitsi.java.net
Subject: [jitsi-dev] Re: Windows Builds 3636, 3637
Hi,

well I see on the windows machine which we use for build the following
compile error:

    [javac] Compiling 2209 source files to
    D:\sip-communicator\sip-communicator\classes [javac]
    D:\sip-communicator\sip-
communicator\src\net\java\sip\communicator\impl\certificate\CertificateSe
r viceImpl.java:344: package sun.security.pkcs11 does not exist
    [javac] new sun.security.pkcs11.SunPKCS11(new
ByteArrayInputStream(

it is using java 1.6.

damencho

On Fri, Aug 26, 2011 at 7:38 PM, Bauersachs Ingo > <ingo.bauersachs@fhnw.ch> wrote:

Hey

The Windows Builds 3636, 3637 are broken (Full Package and Deltas). The

sc-bundles directory is completely missing from %ProgramFiles%\Jitsi after
the installation.

Ingo


#4

maybe similar as with Windows builds - the icon keeps jumping but jitsi
does not start up.
I dont want to delete my personal folder /library to make clear
installation from scratch - does anybody have similar issue?