[jitsi-dev] Sound work on one side


#1

Good Morning,

Sorry for bothering you guys. I was wondering if I should open a ticket for
the sound issue, where the sounds works only on one side using sip?

Thanks,

Leo


#2

Hey Leonid,

На 01.06.11 14:04, Leonid Nayer написа:

Good Morning,

Sorry for bothering you guys. I was wondering if I should open a ticket
for the sound issue, where the sounds works only on one side using sip?

There could be many reasons for this, many of them unrelated to jitsi.
We'd need you to describe exactly how the issue occurs and send a log
archive in order to help us determine if this really is an issue.

Cheers,
Emil


#3

Good Afternoon,

Sorry for bothering you guys again. I know you have a lot of work and I
appreciate all of your help. I am still having the issue with the sound only
working on one side when using sip with Jitsi. Thank you very much for your
time and consideration and I look forward to your reply.

-Leo

···

On Thu, Jun 2, 2011 at 2:06 PM, Leonid Nayer <lnayer@gmail.com> wrote:

Good Afternoon,

Below, I have attached the archive log files as a tar file. Thanks.

-Leo

  On Thu, Jun 2, 2011 at 10:45 AM, Leonid Nayer <lnayer@gmail.com> wrote:

Hey Emil,

I tried to get the archive log files today. But when I run jitsi, the last
option in the option windows was Chat. Advance option didnt appear. Is there
a way to enable it?

Thanks,

Leo

  On Wed, Jun 1, 2011 at 2:20 PM, Emil Ivov <emcho@jitsi.org> wrote:

Hey Leo,

It would be more helpful if you could send the entire archive (as
requested in my mail) rather than just the one log file.

Check out http://jitsi.org/faq/logs if unsure how to get these.

Emil

On Wed, Jun 1, 2011 at 7:59 PM, Leonid Nayer <lnayer@gmail.com> wrote:

Attached is the log file.

Thanks,

Leo

  On Wed, Jun 1, 2011 at 8:19 AM, Leonid Nayer <lnayer@gmail.com>wrote:

Thanks for the reply. I have two machines that work with ekiga thru a
sip server. I am using red hat 5.2. But when I use jitsi on the same two
machines and try to call each other thru the sip server, only one of the
persons output works. The microphones works on both. Also, the person that
can hear is random. It can be a person on machine 1 one the first call and a
person on machine 2 on the second call. I will send you the logs in the next
email.

Thanks for your help.

-Leo

  On Wed, Jun 1, 2011 at 8:07 AM, Emil Ivov <emcho@jitsi.org> wrote:

Hey Leonid,

На 01.06.11 14:04, Leonid Nayer написа:
> Good Morning,
>
> Sorry for bothering you guys. I was wondering if I should open a
ticket
> for the sound issue, where the sounds works only on one side using
sip?

There could be many reasons for this, many of them unrelated to jitsi.
We'd need you to describe exactly how the issue occurs and send a log
archive in order to help us determine if this really is an issue.

Cheers,
Emil

--
Emil Ivov, Ph.D. 67000 Strasbourg,
Project Lead France
Jitsi
emcho@jitsi.org PHONE: +33.1.77.62.43.30
http://jitsi.org FAX: +33.1.77.62.47.31