[jitsi-dev] Provider already attached.


#1

Hey Vadamalai,

This looks very strange? Do you reproduce it reliably? Can you try with the
latest version? Also can you try deleting the SIP accounts you have and
then reconfiguring this one?

Cheers,
Emil

···

On Thu, Nov 7, 2013 at 7:04 AM, Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3) < VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com> wrote:

Hi Jitsi team,
                     I am trying to install run jitsi(Build 2.2.4603.9615)
on my windows 7 64 bit machine but getting below error. Do you have any
suggestion for me?. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards

*Vadamalai Ganesh Paramasivam CI/AFR2-SG*
Tel: :+49 711 811-3639477
*Be**QIK*

_______________________________________________
dev mailing list
dev@jitsi.org
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/dev

--
Emil Ivov, Ph.D. 67000 Strasbourg,
Project Lead France
Jitsi
emcho@jitsi.org PHONE: +33.1.77.62.43.30
https://jitsi.org FAX: +33.1.77.62.47.31


#2

Hi Emil,
              Its repetitive even if I delete/add or uninstall/install. I am facing same issue with even latest build(2.3.4892). Am I missing any settings? Please refer same screenshot and I have attached log file also. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
Tel: :+49 711 811-3639477
BeQIK

jitsi0.log - Copy.0 (33.5 KB)

···

From: Emil Ivov [mailto:emcho@jitsi.org]
Sent: Thursday, November 07, 2013 6:26 PM
To: Jitsi Developers; Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Subject: Re: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hey Vadamalai,

This looks very strange? Do you reproduce it reliably? Can you try with the latest version? Also can you try deleting the SIP accounts you have and then reconfiguring this one?

Cheers,
Emil

On Thu, Nov 7, 2013 at 7:04 AM, Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3) <VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com<mailto:VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com>> wrote:
Hi Jitsi team,
                     I am trying to install run jitsi(Build 2.2.4603.9615) on my windows 7 64 bit machine but getting below error. Do you have any suggestion for me?. Thanks.

[cid:image001.jpg@01CEDC79.29416C30]

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
Tel: :+49 711 811-3639477<tel:%2B49%20711%20811-3639477>
BeQIK

_______________________________________________
dev mailing list
dev@jitsi.org<mailto:dev@jitsi.org>
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/dev

--
Emil Ivov, Ph.D. 67000 Strasbourg,
Project Lead France
Jitsi
emcho@jitsi.org<mailto:emcho@jitsi.org> PHONE: +33.1.77.62.43.30
https://jitsi.org FAX: +33.1.77.62.47.31


#3

Hi Emil,
              It's not solved still.. I found it connecting well once but when I quit and reopen..this same issue started again .Version is 2.3.4892
Thanks.
Ganesh

···

From: Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Sent: Friday, November 08, 2013 11:59 AM
To: 'Emil Ivov'
Cc: Jitsi Developers
Subject: RE: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hi Emil,
              Its repetitive even if I delete/add or uninstall/install. I am facing same issue with even latest build(2.3.4892). Am I missing any settings? Please refer same screenshot and I have attached log file also. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
BeQIK

From: Emil Ivov [mailto:emcho@jitsi.org]
Sent: Thursday, November 07, 2013 6:26 PM
To: Jitsi Developers; Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Subject: Re: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hey Vadamalai,

This looks very strange? Do you reproduce it reliably? Can you try with the latest version? Also can you try deleting the SIP accounts you have and then reconfiguring this one?

Cheers,
Emil
On Thu, Nov 7, 2013 at 7:04 AM, Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3) <VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com<mailto:VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com>> wrote:
Hi Jitsi team,
                     I am trying to install run jitsi(Build 2.2.4603.9615) on my windows 7 64 bit machine but getting below error. Do you have any suggestion for me?. Thanks.

[cid:image001.jpg@01CEDFD3.9FDBD1C0]

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
BeQIK

_______________________________________________
dev mailing list
dev@jitsi.org<mailto:dev@jitsi.org>
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/dev

--
Emil Ivov, Ph.D. 67000 Strasbourg,
Project Lead France
Jitsi
emcho@jitsi.org<mailto:emcho@jitsi.org> PHONE: +33.1.77.62.43.30
https://jitsi.org FAX: +33.1.77.62.47.31


#4

Hi Emil,
             I am switching to Linux.. But before wanted to give some info. It may help you if it is a real issue. I observed some strange behavior with 2.3.4892.. With this version I got either ArrayIndexOutofBound or Provider already attached issue frequently..Neither xmpp nor sip got configured.

I thought to switch Jitsi 1.x where I added xmpp/sip successfully..Then uninstalled 1.x and run 2.3.4..for my surprise both accounts were online..But this happiness did not lost for long time..When I rebooted my 2.x all accounts went offline and showed error like below.

11:38:50.171 WARNING: [55] service.resources.AbstractResourcesService.getSettingsInt().585 Missing resource for key: net.java.sip.communicator.SIP_PREFERRED_SECURE_PORT
11:38:50.433 SEVERE: [61] impl.protocol.jabber.ProtocolProviderServiceJabberImpl.connectUsingSRVRecords().904 No SRV addresses found for _xmpp-client._tcp.fe-asterisk.de.bosch.com

Then it never allowed me to configure account successfully... I checked with my colleagues too...they are also facing same issue with win7.

Have a look at log if needs.

Thank you.

Ganesh

jitsi0.log.0 (27.8 KB)

···

From: Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Sent: Tuesday, November 12, 2013 6:19 PM
To: 'Emil Ivov'
Cc: 'Jitsi Developers'
Subject: RE: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hi Emil,
              It's not solved still.. I found it connecting well once but when I quit and reopen..this same issue started again .Version is 2.3.4892
Thanks.
Ganesh
From: Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Sent: Friday, November 08, 2013 11:59 AM
To: 'Emil Ivov'
Cc: Jitsi Developers
Subject: RE: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hi Emil,
              Its repetitive even if I delete/add or uninstall/install. I am facing same issue with even latest build(2.3.4892). Am I missing any settings? Please refer same screenshot and I have attached log file also. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
BeQIK

From: Emil Ivov [mailto:emcho@jitsi.org]
Sent: Thursday, November 07, 2013 6:26 PM
To: Jitsi Developers; Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Subject: Re: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hey Vadamalai,

This looks very strange? Do you reproduce it reliably? Can you try with the latest version? Also can you try deleting the SIP accounts you have and then reconfiguring this one?

Cheers,
Emil
On Thu, Nov 7, 2013 at 7:04 AM, Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3) <VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com<mailto:VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com>> wrote:
Hi Jitsi team,
                     I am trying to install run jitsi(Build 2.2.4603.9615) on my windows 7 64 bit machine but getting below error. Do you have any suggestion for me?. Thanks.

[cid:image001.jpg@01CEE096.41D7C8E0]

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG
BeQIK

_______________________________________________
dev mailing list
dev@jitsi.org<mailto:dev@jitsi.org>
Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/dev

--
Emil Ivov, Ph.D. 67000 Strasbourg,
Project Lead France
Jitsi
emcho@jitsi.org<mailto:emcho@jitsi.org> PHONE: +33.1.77.62.43.30
https://jitsi.org FAX: +33.1.77.62.47.31


#5

I have never seen these SSL/TLS related exceptions before.
Is your country of residence affected by the US export laws regarding
cryptography which possibly get automatically applied in Java?

What happens if you change the Truststore from Windows to Java (under
Tools->Options->Advanced->TLS configuration)?

Ingo

From: dev-bounces@jitsi.org [mailto:dev-bounces@jitsi.org] On Behalf Of
Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Sent: Freitag, 8. November 2013 04:59
To: Emil Ivov
Cc: Jitsi Developers
Subject: Re: [jitsi-dev] Provider already attached.
Hi Emil,

              Its repetitive even if I delete/add or uninstall/install. I

am

facing same issue with even latest build(2.3.4892). Am I missing any
settings? Please refer same screenshot and I have attached log file
also. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards

Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG

Tel: :+49 711 811-3639477

BeQIK

From: Emil Ivov [mailto:emcho@jitsi.org]
Sent: Thursday, November 07, 2013 6:26 PM
To: Jitsi Developers; Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3)
Subject: Re: [jitsi-dev] Provider already attached.

Hey Vadamalai,

This looks very strange? Do you reproduce it reliably? Can you try with

the

latest version? Also can you try deleting the SIP accounts you have and

then

reconfiguring this one?

Cheers,
Emil

Hi Jitsi team,

                     I am trying to install run jitsi(Build 2.2.4603.9615)

on

···

-----Original Message-----
On Thu, Nov 7, 2013 at 7:04 AM, Vadamalai Ganesh Paramasivam (RBEI/BSO3) > <VadamalaiGanesh.Paramasivam@in.bosch.com> wrote:
my windows 7 64 bit machine but getting below error. Do you have any
suggestion for me?. Thanks.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards

Vadamalai Ganesh Paramasivam
CI/AFR2-SG

Tel: :+49 711 811-3639477 <tel:%2B49%20711%20811-3639477>

BeQIK

_______________________________________________ dev mailing list
dev@jitsi.org Unsubscribe instructions and other list options:
http://lists.jitsi.org/mailman/listinfo/dev