[jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing


#1

Just curious if anyone else has experienced the following behavior: Disable your video, enable screen sharing, then disable screen sharing... the video is now automatically enabled even though it was disabled to start with.
Regards


#2

Yes, I’ve run into this as well.

Devin

···

From: dev [mailto:dev-bounces@jitsi.org] On Behalf Of black_hole88@yahoo.ca
Sent: Thursday, September 03, 2015 12:09 PM
To: Jitsi Developers
Subject: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing

Just curious if anyone else has experienced the following behavior: Disable your video, enable screen sharing, then disable screen sharing... the video is now automatically enabled even though it was disabled to start with.

Regards
This email message is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain information that is privileged, confidential, and exempt from disclosure under applicable law. Any unauthorized review, use, copying, disclosure or dissemination is prohibited. If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply email and destroy all copies of the original message.


#3

Any idea if a bug was filed. I couldn't fine one.
Thanks.

···

From: Devin Wilson <devin.wilson@readytalk.com>
To: "'black_hole88@yahoo.ca'" <black_hole88@yahoo.ca>; 'Jitsi Developers' <dev@jitsi.org>
Sent: Thursday, September 3, 2015 2:19 PM
Subject: RE: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing
   
#yiv0475223777 #yiv0475223777 _filtered #yiv0475223777 {font-family:Helvetica;} _filtered #yiv0475223777 {font-family:Helvetica;} _filtered #yiv0475223777 {font-family:Calibri;} _filtered #yiv0475223777 {font-family:Tahoma;}#yiv0475223777 p.yiv0475223777MsoNormal, #yiv0475223777 li.yiv0475223777MsoNormal, #yiv0475223777 div.yiv0475223777MsoNormal {margin:0in;margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;}#yiv0475223777 a:link, #yiv0475223777 span.yiv0475223777MsoHyperlink {color:blue;text-decoration:underline;}#yiv0475223777 a:visited, #yiv0475223777 span.yiv0475223777MsoHyperlinkFollowed {color:purple;text-decoration:underline;}#yiv0475223777 span.yiv0475223777EmailStyle17 {color:#1F497D;}#yiv0475223777 .yiv0475223777MsoChpDefault {font-size:10.0pt;} _filtered #yiv0475223777 {margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}#yiv0475223777 div.yiv0475223777WordSection1 {}#yiv0475223777 Yes, I’ve run into this as well. Devin

From: dev [mailto:dev-bounces@jitsi.org]On Behalf Of black_hole88@yahoo.ca
Sent: Thursday, September 03, 2015 12:09 PM
To: Jitsi Developers
Subject: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing Just curious if anyone else has experienced the following behavior: Disable your video, enable screen sharing, then disable screen sharing... the video is now automatically enabled even though it was disabled to start with. RegardsThis email message is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain information that is privileged, confidential, and exempt from disclosure under applicable law. Any unauthorized review, use, copying, disclosure or dissemination is prohibited. If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply email and destroy all copies of the original message.


#4

One of my coworkers just created one: https://github.com/jitsi/jitsi-meet/issues/353

···

________________________________________
From: dev [dev-bounces@jitsi.org] on behalf of black_hole88@yahoo.ca [black_hole88@yahoo.ca]
Sent: Friday, September 04, 2015 8:50 AM
To: 'Jitsi Developers'
Subject: Re: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing

Any idea if a bug was filed. I couldn't fine one.

Thanks.

________________________________
From: Devin Wilson <devin.wilson@readytalk.com>
To: "'black_hole88@yahoo.ca'" <black_hole88@yahoo.ca>; 'Jitsi Developers' <dev@jitsi.org>
Sent: Thursday, September 3, 2015 2:19 PM
Subject: RE: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing

Yes, I’ve run into this as well.

Devin

From: dev [mailto:dev-bounces@jitsi.org] On Behalf Of black_hole88@yahoo.ca
Sent: Thursday, September 03, 2015 12:09 PM
To: Jitsi Developers
Subject: [jitsi-dev] possible bug - video auto-enabled after screensharing

Just curious if anyone else has experienced the following behavior: Disable your video, enable screen sharing, then disable screen sharing... the video is now automatically enabled even though it was disabled to start with.

Regards
This email message is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain information that is privileged, confidential, and exempt from disclosure under applicable law. Any unauthorized review, use, copying, disclosure or dissemination is prohibited. If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply email and destroy all copies of the original message.

This email message is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain information that is privileged, confidential, and exempt from disclosure under applicable law. Any unauthorized review, use, copying, disclosure or dissemination is prohibited. If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply email and destroy all copies of the original message.


#5

I think that's a feature, but providing a config option to enable/disable it would be nice.

Regards,
Boris

···

On 04/09/15 09:54, Devin Wilson wrote:

One of my coworkers just created one: https://github.com/jitsi/jitsi-meet/issues/353