[jitsi-dev] No video and video codec/freq: null/null in the log (REST)


#1

I am using REST to patch the answer sdp back into a colibri channel. I am seeing an audio stream established, but no video.

In the log I see "video codec/freq: null/null Hz" for video. Is this a normal condition or has the payload not been properly patched into Jitsi?

Oct 25, 2016 10:01:55 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: Transport connected for channel ab4081f2448b7a57 of content video of conference 4059d33fe8908c14
Oct 25, 2016 10:01:55 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: Transport connected for channel 9031f21dd0122cb9 of content video of conference 4059d33fe8908c14
Oct 25, 2016 10:01:55 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: video codec/freq: null/null Hz
Oct 25, 2016 10:01:55 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: video codec/freq: null/null Hz

For audio, I see this, which looks good:

Oct 25, 2016 10:01:56 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: audio codec/freq: opus/48000 Hz
Oct 25, 2016 10:01:56 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: audio remote IP/port: 2001:0:9d38:6abd:3cfc:f40:bb9f:8a46/56872
Oct 25, 2016 10:01:56 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: audio codec/freq: opus/48000 Hz
Oct 25, 2016 10:01:56 AM org.jitsi.util.LoggerImpl log
INFO: audio remote IP/port: 2001:0:9d38:6abd:3cfc:f40:bb9f:8a46/56870


#2

Hi,

ยทยทยท

On 25/10/16 13:16, Oliver Hausler wrote:

I am using REST to patch the answer sdp back into a colibri channel. I
am seeing an audio stream established, but no video.

In the log I see "video codec/freq: null/null Hz" for video. Is this a
normal condition or has the payload not been properly patched into Jitsi?

This is normal, since no video stream originates from jitsi-videobridge (like it does when it mixes audio).

Boris