[jitsi-dev] No remote video even though audio and chat works


#1

Hi,

I try to install jitmeet (https://github.com/jitsi/jitmeet) on a
Ubuntu server. I've installed Prosody (0.9.2), nginx (1.4.1), and
jitsi-videobridge (x64-68).

After configuring Prosody to accept anonymous authentication and
enabling MUC, BOSH and jitsi-videobridge extensions, I manage to hear
remote users on a conference room (i.e., audio stream is fine) but I
don't see them (i.e., I have a black screen even though they do
activate their cameras).

Here a snippet of jvb.sh:
new one is net.sf.fmj.media.rtp.PassiveSSRCInfo@74c2f6db
Jan 16, 2014 3:01:59 PM org.ice4j.socket.DelegatingDatagramSocket logRtpLosses
INFO: RTP lost > 5%: 0.6305513838232139
changing to Passive
existing one net.sf.fmj.media.rtp.RecvSSRCInfo@58b3793b
new one is net.sf.fmj.media.rtp.PassiveSSRCInfo@6edc3dfb
Jan 16, 2014 3:02:04 PM org.jitsi.util.Logger info
INFO: rtpstat:Received a sender report for audio stream
SSRC:2877649675 [packet count:140798, bytes:6517362, interarrival
jitter:16, lost packets:0, time since previous report:2022ms ]
Jan 16, 2014 3:02:04 PM org.jitsi.util.Logger info
INFO: rtpstat:Sending a report for audio stream SSRC:4147412411
[packet count:140815, bytes:7995011, interarrival jitter:39, lost
packets:0, time since previous report:565ms ]
Jan 16, 2014 3:02:06 PM org.ice4j.socket.DelegatingDatagramSocket logRtpLosses
INFO: RTP lost > 5%: 0.6302250803858521

Any idea on how to enable video streaming as well?

Regards,

ยทยทยท

--
Johan