[jitsi-dev] [jitsi] User image does not work (#168)


#1

When I select or try to assign an image to a user it does not stay.

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/168


#2

Not sure what you mean. The users [mailing-list](https://jitsi.org/Development/MailingLists) would have been an appropriate starting point for this question.

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/168#issuecomment-147855109


#3

Please see the attached image, I can upload an image but when I click on it
to select it, nothing happens.

[image: Inline image 1]

···

On Tue, Oct 13, 2015 at 5:11 PM, Ingo Bauersachs <notifications@github.com> wrote:

Not sure what you mean. The users mailing-list
<https://jitsi.org/Development/MailingLists> would have been an
appropriate starting point for this question.


Reply to this email directly or view it on GitHub
<https://github.com/jitsi/jitsi/issues/168#issuecomment-147855109>.

--
Laura Karik
Director of Industrial Design

*Kangaroo Group*
139 Mulock Ave., First Floor
Toronto, ON
Canada M6N 1G9

*416-653-9031 ext. 226*
laura.k@kangaroogroup.net
www.kangaroogroup.net

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/168#issuecomment-148067742


#4

Your image didn't arrive on Github.

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/168#issuecomment-148071167