[jitsi-dev] [jitsi] ???? cirillic names in contactlist xmpp (#114)


#1

Hello!

![screen_112](https://cloud.githubusercontent.com/assets/11427162/7374958/fc6d7b54-eddd-11e4-913a-e4e65f36b3de.png)

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/114


#2

Hi.
@SergeyDjam Do you use local or remote (xcap/xivo) contacts?

I am having a similar trouble: when creating a new contact with XCAP address book setup - names are sent as ??? to the server when analyzing PUT to OpenXCAP server:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?><resource-lists xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:resource-lists"><list name="RootGroup"><entry uri="sip:9090@sip.7-travel.ru"><display-name>??????? ???????</display-name></entry></list></resource-lists>

However when using load contacts - everything is OK. Also when retrieving correctly encoded contacts from XCAP server - they are also displayed correctly. So bug only appears when creating a new contact from Jitsi.

If you point me to the source code file where local encoding->utf-8 conversions are done and where XML file is composed - may be I could help fixing this.

Using latest 2.8.5426 release

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/114#issuecomment-139505526


#3

@SergeyDjam, ah, I see, you are using XMPP account. So these bugs are not related, but show up she same result )

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/114#issuecomment-139505687


#4

My version jitsi 2.8.5426

···

---
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/jitsi/jitsi/issues/114#issuecomment-139511240