Jibri not running

Hi,

i seem to have a problem with the jibri service. It is supposed to run on the same machine as my jitsi installation but for some reason it always fails.

jibri log shows the following:

>     2019-05-25 10:25:50.026 INFO: [1] org.jitsi.jibri.Main.main() Jibri run with args [--config, /etc/jitsi/jibri/config.json]
>     2019-05-25 10:25:50.032 INFO: [1] org.jitsi.jibri.Main.main() Using config file /etc/jitsi/jibri/config.json
>     2019-05-25 10:25:50.033 INFO: [1] org.jitsi.jibri.Main.main() Using port 3333 for internal HTTP API
>     2019-05-25 10:25:50.033 INFO: [1] org.jitsi.jibri.Main.main() Using port 2222 for the HTTP API

This is what happens when i try to start the service:

sudo systemctl status jibri
● jibri.service - Jibri Process
Loaded: loaded (/etc/systemd/system/jibri.service; disabled; vendor preset: enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Sat 2019-05-25 10:25:50 CEST; 7s ago
Process: 2334 ExecStop=/opt/jitsi/jibri/graceful_shutdown.sh (code=exited, status=7)
Process: 2294 ExecStart=/opt/jitsi/jibri/launch.sh (code=exited, status=1/FAILURE)
Main PID: 2294 (code=exited, status=1/FAILURE)

May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: jibri.service: Failed with result ‘exit-code’.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: jibri.service: Service hold-off time over, scheduling restart.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: Stopped Jibri Process.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: jibri.service: Start request repeated too quickly.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: Failed to start Jibri Process.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: jibri.service: Unit entered failed state.
May 25 10:25:50 v22018115264976341 systemd[1]: jibri.service: Failed with result ‘exit-code’.

Any advice on how to solve this?
I can’t figure out why the service just dies

I installed jibri in a seperate vm now which i only start if i need to record something.
That works.
No idea why only the jibri service got a problem on the other server