Jibri is authenticated but doesn't subscribe anything

Hello,
I’m using two VM’s for Jibri and Jitsi. Jitsi is a docker deployment, and Jibri is a debian deployment.
Jibri is connected and logged in, however, it is not updating any subscribers. And I assume it means that the other components are not aware of the presence of Jibri, and I guess that’s the reason why when I attempt to start YouTube streaming, Jicofo logs that there is no available Jibri

2020-11-13 15:16:13.017 INFO: [29] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient.log() Connected.

2020-11-13 15:16:13.018 INFO: [29] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient.log() Logging in.

2020-11-13 15:16:13.089 INFO: [29] org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient.log() Joined MUC: jibribrewery@muc.jitsi-test.nettsi

2020-11-13 15:17:12.613 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:18:12.612 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:19:12.613 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:20:12.613 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:21:12.612 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:22:12.612 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:23:12.612 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

2020-11-13 15:24:12.612 FINE: [20] org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status

Hi @Omer_Toraman1

Did you fix it?

I also encounter this issue, did you manage to solve it? or maybe anyone have any idea?

I solved it in here org.jitsi.jibri.webhooks.v1.WebhookClient.invokeSuspend() Updating 0 subscribers of status