Invalid Cert for Video Bridge

First, I have a complete working version of Jitsi ona. single server. The obvious problem is that doesn’t scale, so I am trying to separate the parts. I am trying to setup the video bridge using these instructions: Scaling Up Your Jitsi with Jitsi Bridges - Doganbros

Jisti Bridge is installed:

sudo apt -y install jitsi-videobridge2

On a new instance I have this as my config at /etc/jitsi/videobridge/sip-communicator.properties:

org.ice4j.ice.harvest.DISABLE_AWS_HARVESTER=true

org.ice4j.ice.harvest.STUN_MAPPING_HARVESTER_ADDRESSES=meet-jit-si-turnrelay.jitsi.net:443

org.jitsi.videobridge.ENABLE_STATISTICS=true

org.jitsi.videobridge.STATISTICS_TRANSPORT=muc

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.HOSTNAME=meet.mydomain.com

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.DOMAIN=auth.meet.mydomain.com

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.USERNAME=A_USER

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.PASSWORD=A_PASSWORD

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.MUC_JIDS=JvbBrewery@internal.auth.localhost

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.MUC_NICKNAME=jitsibridge1

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.DISABLE_CERTIFICATE_VERIFICATION=true

But I am getting this error:

[hostname=meet.bingewave.com id=shard] MucClient$1.authenticated#265: Authenticated, b=false

JVB 2021-08-11 15:43:21.459 WARNING: [16] [hostname=meet.mydomain.com id=shard] MucClient.lambda$getConnectAndLoginCallable$8#622: Failed to join the MUCs.

org.jivesoftware.smack.XMPPException$XMPPErrorException: XMPP error reply received from internal.auth.localhost: XMPPError: remote-server-not-found - cancel. Generated by auth.mydomain.com

at org.jivesoftware.smack.XMPPException$XMPPErrorException.ifHasErrorThenThrow(XMPPException.java:132)

at org.jivesoftware.smack.StanzaCollector.nextResultOrThrow(StanzaCollector.java:263)

at org.jivesoftware.smack.StanzaCollector.nextResultOrThrow(StanzaCollector.java:214)

at org.jivesoftware.smackx.disco.ServiceDiscoveryManager.discoverInfo(ServiceDiscoveryManager.java:540)

at org.jivesoftware.smackx.disco.ServiceDiscoveryManager.discoverInfo(ServiceDiscoveryManager.java:506)

at org.jivesoftware.smackx.disco.ServiceDiscoveryManager.supportsFeatures(ServiceDiscoveryManager.java:748)

at org.jivesoftware.smackx.disco.ServiceDiscoveryManager.supportsFeatures(ServiceDiscoveryManager.java:744)

at org.jivesoftware.smackx.disco.ServiceDiscoveryManager.supportsFeature(ServiceDiscoveryManager.java:740)

at org.jivesoftware.smackx.muc.MultiUserChatManager.providesMucService(MultiUserChatManager.java:361)

at org.jivesoftware.smackx.muc.MultiUserChat.enter(MultiUserChat.java:311)

at org.jivesoftware.smackx.muc.MultiUserChat.createOrJoin(MultiUserChat.java:498)

at org.jivesoftware.smackx.muc.MultiUserChat.createOrJoin(MultiUserChat.java:444)

at org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient$MucWrapper.join(MucClient.java:704)

at org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient$MucWrapper.access$200(MucClient.java:635)

at org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient.joinMucs(MucClient.java:322)

at org.jitsi.xmpp.mucclient.MucClient.lambda$getConnectAndLoginCallable$8(MucClient.java:618)

at org.jitsi.retry.RetryStrategy$TaskRunner.run(RetryStrategy.java:167)

at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:511)

at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)

at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$201(ScheduledThreadPoolExecutor.java:180)

at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(ScheduledThreadPoolExecutor.java:293)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624)

at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

JVB 2021-08-11 15:43:21.508 INFO: [1] org.eclipse.jetty.server.Server.doStart: jetty-9.4.40.v20210413; built: 2021-04-13T20:42:42.668Z; git: b881a572662e1943a14ae12e7e1207989f218b74; jvm 1.8.0_292-8u292-b10-0ubuntu1~18.04-b10

What might I be missing in my installation? It looks like the host is not found?

I figured it out, I had to change:

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.MUC_JIDS=JvbBrewery@internal.auth.localhost

to

org.jitsi.videobridge.xmpp.user.shard.MUC_JIDS=JvbBrewery@internal.auth.mydomain.com