How to access jitsi

I have installed jitsi behind nginx,but i am not able access the url,still i am getting nginx deafult page.

While i installed it asks me nothing to add domain name.

If you want to re-install with new domain name, you need to first uninstall by purging, checkout the quick install guide and the uninstall section.

I am getting below error,when i tried uninstalling.
Removing jitsi-meet-web (1.0.3729-1) …
Removing jitsi-meet-web-config (1.0.3729-1) …
nginx.service is not active, cannot reload.
invoke-rc.d: initscript nginx, action “reload” failed.
dpkg: error processing package jitsi-meet-web-config (–purge):
subprocess installed post-removal script returned error exit status 1
Removing jitsi-videobridge (1126-1) …
Purging configuration files for jitsi-videobridge (1126-1) …
Removing user jvb' ... Warning: group jitsi’ has no more members.
Done.
Errors were encountered while processing:
jitsi-meet-web-config
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Again i am not able to install jitsi-meet

That is the problem, can you start your nginx before doing that?

Even after restarting it is looking for apache2 service and viceversa.

urging configuration files for jitsi-meet (1.0.4101-1) …
(Reading database … 122527 files and directories currently installed.)
Removing jitsi-meet-web-config (1.0.3729-1) …
apache2.service is not active, cannot reload.
invoke-rc.d: initscript apache2, action “reload” failed.
dpkg: error processing package jitsi-meet-web-config (–remove):
subprocess installed post-removal script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
jitsi-meet-web-config

Do you have both apache and nginx installed?

ya i am using apache2 for the same domain and installed nginx too but using one at a time

So you cannot use the same domain for a website and jitsi-meet. And you cannot use nginx and apache at the same time … Well you can, but there is no point of using two webservers on different ports …

Make sure apache is running before trying to remove.

my synapse use same domain,may be that could be the reason…i will try with different server and check