Error While Configuring the VideoBridge Source code for Editing and Building from Source

I’ve downloaded the Jitsi-VideoBridge-Master repository from GIT.
Set the JVB_HOME also

While running the following command in the terminal :
mvn compile exec:exec -Dexec.executable=java -Dexec.args="-cp %classpath org.jitsi.videobridge.Main -Djava.library.path=$JVB_HOME/lib/native/linux-64 -Djava.util.logging.config.file=$JVB_HOME/lib/logging.properties -Dnet.java.sip.communicator.SC_HOME_DIR_NAME=.jitsi-videobridge"

The following error is displayed:
[INFO]
[INFO] — exec-maven-plugin:1.6.0:exec (default-cli) @ jitsi-videobridge —
Exception in thread “main” java.lang.NullPointerException
at org.jitsi.videobridge.Main.main(Main.java:78)
[ERROR] Command execution failed.
org.apache.commons.exec.ExecuteException: Process exited with an error: 1 (Exit value: 1)
at org.apache.commons.exec.DefaultExecutor.executeInternal (DefaultExecutor.java:404)
at org.apache.commons.exec.DefaultExecutor.execute (DefaultExecutor.java:166)
at org.codehaus.mojo.exec.ExecMojo.executeCommandLine (ExecMojo.java:804)
at org.codehaus.mojo.exec.ExecMojo.executeCommandLine (ExecMojo.java:751)
at org.codehaus.mojo.exec.ExecMojo.execute (ExecMojo.java:313)
at org.apache.maven.plugin.DefaultBuildPluginManager.executeMojo (DefaultBuildPluginManager.java:137)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute (MojoExecutor.java:210)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute (MojoExecutor.java:156)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute (MojoExecutor.java:148)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModuleBuilder.buildProject (LifecycleModuleBuilder.java:117)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModuleBuilder.buildProject (LifecycleModuleBuilder.java:81)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.builder.singlethreaded.SingleThreadedBuilder.build (SingleThreadedBuilder.java:56)
at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStarter.execute (LifecycleStarter.java:128)
at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute (DefaultMaven.java:305)
at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute (DefaultMaven.java:192)
at org.apache.maven.DefaultMaven.execute (DefaultMaven.java:105)
at org.apache.maven.cli.MavenCli.execute (MavenCli.java:957)
at org.apache.maven.cli.MavenCli.doMain (MavenCli.java:289)
at org.apache.maven.cli.MavenCli.main (MavenCli.java:193)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0 (Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke (NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke (DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke (Method.java:498)
at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launchEnhanced (Launcher.java:282)
at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launch (Launcher.java:225)
at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.mainWithExitCode (Launcher.java:406)
at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.main (Launcher.java:347)
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 29.013 s
[INFO] Finished at: 2020-06-09T17:27:36+05:30
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal org.codehaus.mojo:exec-maven-plugin:1.6.0:exec (default-cli) on project jitsi-videobridge: Command execution failed.: Process exited with an error: 1 (Exit value: 1) -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR]
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException

The Code at line number 78 in the main.java is :
System.setProperty(
Videobridge.REST_API_PNAME,
Boolean.toString(apis.contains(Videobridge.REST_API)));

I have the same question. Who can tell me ,if it is generated after the update a few days ago