[DOCKER] No audio, no video :/

Greetings!

I tried to install Jitsi without success. I read all the post related to my issue on this forum, then all the issue displayed on Google and I’m stuck :confused:

I followed the Docker installation : http.s://github.com/jitsi/docker-jitsi-meet

git clone http.s://github.com/jitsi/docker-jitsi-meet && cd docker-jitsi-meet
cp env.example .env #and adjust the configuration
mkdir -p ~/.jitsi-meet-cfg/{web/letsencrypt,transcripts,prosody,jicofo,jvb}

Then I edited some file because I’m behind a natted network (htt.s://github.com/jitsi/jitsi-meet/blob/master/doc/quick-install.md#advanced-configuration):

jvb/rootfs/defaults/sip-communicator.properties

org.ice4j.ice.harvest.NAT_HARVESTER_LOCAL_ADDRESS=<Local.IP.Address>
org.ice4j.ice.harvest.NAT_HARVESTER_PUBLIC_ADDRESS=<Public.IP.Address>
org.jitsi.videobridge.NAT_HARVESTER_LOCAL_ADDRESS=<Local.IP.Address>
org.jitsi.videobridge.NAT_HARVESTER_PUBLIC_ADDRESS=<Public.IP.Address>

I builded the image with make and I launched with docker-compose (docker-compose up -d).

Important:
jitsi is behind a reverse-proxy (ssl concentrator) with a proxy-pass to my server <Local.IP.Address>:8000 (not in HTTPS)
My router forward the port UDP/10000 and TCP/4443 directly to the docker host

Connection to the web interface works fine. I can create a channel on https://meet.mydomain.com

Other people can join the channel but, only text message work … No audio, no video

I have the following message on the server side:

JVB 2020-03-23 10:32:55.878 WARNING: [1524] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() SCTP connection with 1ef70744 not ready yet.
JVB 2020-03-23 10:32:55.878 WARNING: [1524] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() No available transport channel, can't send a message
JVB 2020-03-23 10:32:57.065 WARNING: [1525] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() SCTP connection with 1ef70744 not ready yet.
JVB 2020-03-23 10:32:57.065 WARNING: [1525] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() No available transport channel, can't send a message
JVB 2020-03-23 10:32:57.899 WARNING: [1528] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() SCTP connection with 1ef70744 not ready yet.
JVB 2020-03-23 10:32:57.899 WARNING: [1528] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() No available transport channel, can't send a message
JVB 2020-03-23 10:32:59.817 WARNING: [1529] org.jitsi.videobridge.EndpointMessageTransport.log() SCTP connection with 1ef70744 not ready yet.

On my browser, I have the following:

JitsiLog

I wondering if someone is in the same situation? Does the SSL termination must be configured directly on the container or it must work like my architecture?

Thanks,
Reed

PS: Sorry for the URL, i’m only allow to post 2 as a new user

Hi again, I did a test without NAT, without reverse proxy (a LAN test) and I have the same issue … :frowning: