Connection lost as soon as the 2nd participant joins in

I see these console errors and the participant connection is seen as Lost as soon as the 2nd participant joins the meeting. You can recreate the issue by joining this meeting once through a normal browser and secondly through incognito mode to join as a 2nd participant. As soon as you join as a 2nd participant the connection is lost and you cannot conduct the video call anymore.

Using the latest version of the entire Jitsi self-hosted stack.

Error in Chrome browser console log
Logger.js:154 2021-10-24T13:05:49.216Z [modules/RTC/BridgeChannel.js] : Channel closed: 1006
o @ Logger.js:154
e.onclose @ BridgeChannel.js:382
BridgeChannel.js:83 WebSocket connection to ‘wss://jitsido.elearningevolve.com/colibri-ws/default-id/9dbb2d12dcf89aa3/ead6a2fb?pwd=6pft778i0fnes48olfidlp8oml’ failed:
_initWebSocket @ BridgeChannel.js:83
t @ BridgeChannel.js:102
Logger.js:154 2021-10-24T13:05:54.230Z [modules/RTC/BridgeChannel.js] : Channel closed by server
Logger.js:154 2021-10-24T13:05:54.231Z [modules/RTC/BridgeChannel.js] : Channel closed: 1006

This server works for me. Probably the issue is on the client side… Did you try it with 3 participants?

1 Like

Yes, tried it with 3 as well. The same issue.

works fine for me also. You have probably a personal firewall (or a corporate firewall badly configured)

1 Like

Damn! it was an issue on my end. This Chrome extension was causing the problem. :sweat:

Thank you for your feedback @gpatel-fr @emrah

1 Like