[CLOSED] Jitsi something weird with service listening on port 1000

Hello everyone,

I am having a problem here.
This is the result of my netstat -tulpen command:

# netstat -tulpen
Aktive Internetverbindungen (Nur Server)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       Benutzer   Inode      PID/Program name
tcp        0      0 127.0.0.1:5347          0.0.0.0:*               LISTEN      108        12420      506/lua5.1
tcp        0      0 0.0.0.0:5222            0.0.0.0:*               LISTEN      108        11821      506/lua5.1
tcp        0      0 0.0.0.0:5269            0.0.0.0:*               LISTEN      108        11817      506/lua5.1
tcp        0      0 0.0.0.0:22              0.0.0.0:*               LISTEN      0          12362      474/sshd
tcp        0      0 127.0.0.1:25            0.0.0.0:*               LISTEN      0          12488      756/exim4
tcp        0      0 0.0.0.0:5280            0.0.0.0:*               LISTEN      108        11832      506/lua5.1
tcp        0      0 0.0.0.0:5281            0.0.0.0:*               LISTEN      108        11834      506/lua5.1
tcp6       0      0 ::1:5347                :::*                    LISTEN      108        12421      506/lua5.1
tcp6       0      0 :::5222                 :::*                    LISTEN      108        11820      506/lua5.1
tcp6       0      0 :::80                   :::*                    LISTEN      999        12526      442/java
tcp6       0      0 :::8080                 :::*                    LISTEN      999        12507      442/java
tcp6       0      0 :::5269                 :::*                    LISTEN      108        11816      506/lua5.1
tcp6       0      0 :::22                   :::*                    LISTEN      0          12371      474/sshd
tcp6       0      0 :::8888                 :::*                    LISTEN      998        12519      482/java
tcp6       0      0 ::1:25                  :::*                    LISTEN      0          12489      756/exim4
tcp6       0      0 :::443                  :::*                    LISTEN      999        12514      442/java
tcp6       0      0 :::5280                 :::*                    LISTEN      108        11831      506/lua5.1
tcp6       0      0 :::5281                 :::*                    LISTEN      108        11833      506/lua5.1
udp6       0      0 :::50057                :::*                                998        12067      482/java
udp6       0      0 :::7289                 :::*                                999        12068      442/java
udp6       0      0 10.0.0.10:10000      :::*                                999        13051      442/java

As you can see:

udp6 0 0 10.0.0.10:10000 :::* 999 13051 442/java

That is weird, because udp6 is listening in my internal IP4 address.

I tried disabling ipv6 in the server, and that causes Jitsi to stop working.

Where can I configure the port 10000 to listen only on my IP4 address ?

This topic can be closed. I do not need to change that configuration. The problems I was having were due to the SSL certiicate.