Cannot click "Show More" connection pop-up in Jitsi-meet

Hello all,

I am on the Linux desktop electron app, and I am trying to select the “show more” button on the connection settings of another user. When I mouse over the popup, the popup disappears. I am not able to get my mouse down to that point in time to click. By the time my mouse reaches that point, it is gone.

jitsi show more connection details

Hopefully that demonstrates the issue. Is there any known issue for this?

Any details like browser and version, maybe OS?
How did you manage to move local video on the bottom? Do you reproduce on meet.jit.si? Which jitsi-meet is that?

Hi!

This is on the Linux desktop electron app, version: 1.0.4127-2. Here are my OS details:

 ██████████████████  ████████     andrewcz@element
 ██████████████████  ████████     OS: Manjaro 21.0.5 Ornara
 ██████████████████  ████████     Kernel: x86_64 Linux 5.10.36-2-MANJARO
 ██████████████████  ████████     Uptime: 7d 5h 4m
 ████████            ████████     Packages: 1576
 ████████  ████████  ████████     Shell: zsh 5.8
 ████████  ████████  ████████     Resolution: 4890x1680
 ████████  ████████  ████████     DE: Cinnamon 4.8.6
 ████████  ████████  ████████     WM: Muffin
 ████████  ████████  ████████     WM Theme: Mint-Y-Dark-Teal (Mint-Y-Dark-Teal)
 ████████  ████████  ████████     GTK Theme: Mint-Y-Dark-Teal [GTK2/3]
 ████████  ████████  ████████     Icon Theme: Papirus-Adapta-Nokto-Maia
 ████████  ████████  ████████     Font: Cantarell 10
 ████████  ████████  ████████     Disk: 347G / 3.9T (10%)
                                  CPU: AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics @ 8x 3.384GHz
                                  GPU: AMD Radeon(TM) Vega 11 Graphics (RAVEN, DRM 3.40.0, 5.10.36-2-MANJARO, LLVM 11.1.0)
                                  RAM: 12657MiB / 30090MiB

The video that is trying to be expanded is not local video, but rather the other person’s video. I believe that screen capture was from a share that was hosted on meet.jit.si.

I confirm, we see the same and will take a look. Thank you for the report.

This is fixed now fix(video-filmstrip): Place filmstrip videos over toolbar · jitsi/jitsi-meet@fdbf526 · GitHub you can try it out on alpha.jitsi.net