Android app: Failed to load config from config.js?room=

I have dns server and SSL certification,
I install ssl certification in Android mobile,
but when I connect to my jitsi server romm,
I always get the error message:Failed to load config from
[features/base/lib-jitsi-meet] Failed to load config from http://mothra.lo/config.js?room=vmi Error(TypeError){"message":"Network request failed","stack":"onerror@index.android.bundle:137:7285\ndispatchEvent@index.android.bundle:128:5676\nvalue@index.android.bundle:123:6095\nvalue@index.android.bundle:123:2835\nvalue@index.android.bundle:49:1280\nvalue@index.android.bundle:36:3685\nindex.android.bundle:36:841\nvalue@index.android.bundle:36:2939\nvalue@index.android.bundle:36:813\nvalue@[native code]"}

I try to use the jitsi offical app to connect to my service,
It’s fine!
what should I do to get the config.js file?

My logcat
2021-05-12 11:13:02.825 17674-17786/net.jitsi.sdktest E/JitsiMeetSDK: [features/base/lib-jitsi-meet] Failed to load config from http://mothra.lo/config.js?room=vmi Error(TypeError){"message":"Network request failed","stack":"onerror@index.android.bundle:137:7285\ndispatchEvent@index.android.bundle:128:5676\nvalue@index.android.bundle:123:6095\nvalue@index.android.bundle:123:2835\nvalue@index.android.bundle:49:1280\nvalue@index.android.bundle:36:3685\nindex.android.bundle:36:841\nvalue@index.android.bundle:36:2939\nvalue@index.android.bundle:36:813\nvalue@[native code]"} 2021-05-12 11:13:02.923 17674-17786/net.jitsi.sdktest I/JitsiMeetSDK: [features/overlay] The conference will be reloaded after 18 seconds. 2021-05-12 11:13:02.924 17674-17786/net.jitsi.sdktest D/JitsiMeetSDK: ExternalAPI Sending event: CONFERENCE_TERMINATED with data: { NativeMap: {"url":"http://mothra.lo/vmi","error":"TypeError: Network request failed"} } 2021-05-12 11:13:02.925 17674-17674/net.jitsi.sdktest I/JitsiMeetSDK: Conference terminated: {error=TypeError: Network request failed, url=http://mothra.lo/vmi} 2021-05-12 11:13:02.940 17674-17786/net.jitsi.sdktest I/JitsiMeetSDK: [features/base/connection] No connection found while disconnecting.

@c80617 welcome to the community!

This could be a certificate chain issue? Read this and see if that helps:

By the way, you have http instead of https in the logs above - - and I could not resolve http://mothra.lo or https://mothra.lo :man_shrugging: