An error with java in the installation of jibri

Today I installed the jibri system on my server again, I followed the processes very carefully, in the end everything was fine, but when I passed a status of each dependency I found the following:

service prosody status"

prosody.service - LSB: Prosody XMPP Server
   Loaded: loaded (/etc/init.d/prosody; generated)
   Active: active (running) since Fri 2020-11-06 21:40:08 -05; 21s ago
 Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
  Process: 917 ExecStart=/etc/init.d/prosody start (code=exited, status=0/SUCCESS)
Tasks: 1 (limit: 65000)
   CGroup: /system.slice/prosody.service
       └─1216 lua5.1 /usr/bin/prosody

Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Starting LSB: Prosody XMPP Server...
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 prosody[917]:  * Starting Prosody XMPP Server prosody
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 prosody[917]:    ...done.
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Started LSB: Prosody XMPP Server.

service jitsi-videobridge2 status:

jitsi-videobridge2.service - Jitsi Videobridge
   Loaded: loaded (/lib/systemd/system/jitsi-videobridge2.service; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: active (running) since Fri 2020-11-06 21:40:08 -05; 29s ago
  Process: 916 ExecStartPost=/bin/bash -c echo $MAINPID > /var/run/jitsi-videobridge/jitsi-videobridge.pid (code=exited, status=0/SUCCESS
 Main PID: 915 (java)
    Tasks: 58 (limit: 65000)
   CGroup: /system.slice/jitsi-videobridge2.service
           └─915 java -Xmx3072m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:HeapDumpPath=/tmp -Djdk.tls.ephemeralDHKeySiz

Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Starting Jitsi Videobridge...
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Started Jitsi Videobridge.

service jicofo status:

 jicofo.service - LSB: Jitsi conference Focus
   Loaded: loaded (/etc/init.d/jicofo; generated)
   Active: active (running) since Fri 2020-11-06 21:40:08 -05; 43s ago
     Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
  Process: 945 ExecStart=/etc/init.d/jicofo start (code=exited, status=0/SUCCESS)
    Tasks: 63 (limit: 65000)
   CGroup: /system.slice/jicofo.service
           └─1061 java -Xmx3072m -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:HeapDumpPath=/tmp -Djdk.tls.ephemeralDHKeySize=2048 -Dconfig.file=/e

Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Starting LSB: Jitsi conference Focus...
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 jicofo[945]: Starting jicofo: jicofo started.
Nov 06 21:40:08 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Started LSB: Jitsi conference Focus.

service jibri status:

jibri.service - Jibri Process
   Loaded: loaded (/etc/systemd/system/jibri.service; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: active (running) since Fri 2020-11-06 21:40:20 -05; 40s ago
  Process: 1765 ExecStop=/opt/jitsi/jibri/graceful_shutdown.sh (code=exited, status=7)
 Main PID: 1769 (java)
    Tasks: 46 (limit: 65000)
   CGroup: /system.slice/jibri.service
           └─1769 java -Djava.util.logging.config.file=/etc/jitsi/jibri/logging.properties -Dconfig.file=/etc/jitsi/jibri/jibri.conf -jar

Nov 06 21:40:20 ip-172-31-42-119 systemd[1]: Started Jibri Process.
Nov 06 21:40:21 ip-172-31-42-119 launch.sh[1769]: SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
Nov 06 21:40:21 ip-172-31-42-119 launch.sh[1769]: SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
Nov 06 21:40:21 ip-172-31-42-119 launch.sh[1769]: SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.

I dare say that I have an error in java, I did not install java previmante on my server (aws / ec2 / t3a.2xlarge / Ubuntu 18.04), I do not see it necessary.

I appreciate your help,

Note: I run java -version

Outcome:
openjdk version “1.8.0_272”
OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_272-8u272-b10-0ubuntu1~18.04-b10)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.272-b10, mixed mode)

If you’re referring to those lines, you can ignore the messages. Jibri works nonetheless, if otherwise configured correctly.

now I have a new problem and I think it is the origin: when another user enters, his camera is not displayed and it is not heard, even with the audio and video devices turned on.

Will it be an aws problem with the issue of ports and security?

This has to do with Jitsi. Check the advanced configuration section of the Quick Install Guide. Also do a search here for the same issue - quite a number of posts address it.

he followed the steps:

org.ice4j.ice.harvest.NAT_HARVESTER_LOCAL_ADDRESS=<Local.IP.Address>
org.ice4j.ice.harvest.NAT_HARVESTER_PUBLIC_ADDRESS=<Public.IP.Address>

but I still have the audio and video problem, I followed some recommendations that I found:

I can’t find the problem, I have another server through DigitalOcean and it doesn’t have this problem, it was easier.