After install jitsi, cant work

Apr 02 09:49:08 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
Apr 02 09:49:09 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
Apr 02 09:49:09 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
Apr 02 09:49:10 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
Apr 02 09:49:10 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:443 failed (98: Address already in use)
Apr 02 09:49:11 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 nginx[20078]: nginx: [emerg] still could not bind()
Apr 02 09:49:11 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 systemd[1]: nginx.service: Control process exited, code=exited status=1
Apr 02 09:49:11 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 systemd[1]: nginx.service: Failed with result ‘exit-code’.
Apr 02 09:49:11 ubuntu-s-1vcpu-2gb-sgp1-01 systemd[1]: Failed to start A high performance web server and a reverse proxy server.

Hello @Rabihi_Awaludin,

if you really want to host this service, you should be able to understand this log messages. :wink:

Its just prompting that another service is also listening on Port 443. So you have to troubleshoot which one and if you really want help, you have to give much more information about the steps you have done so far. (OS, after clean system install?..)

Greetings
Th3R3al

seems this is an issue alot of us are having: Nginx, coturn & port 443

That was fixed in latest stable release.